BlackStar 26 ارسال شده در شهریور 92 با سلام حتما تو سایتهای زیادی دیدید که کاربر میتونه از بین چند رنگ مشخص یکی رو انتخاب کنه و سایت بدون اینکه ریفرش بشه رنگش عوض میشه.. خواستید لینک هم میتونم بزارم... میخواستم بدونم برای جوملا هم آیا این امکانپذیره و ایا افزونه ای چیزی داره؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید سایتهاتون همیشه رنگی باشه.. بای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alalamatso 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) اونا معمولا قالب رو چند رنگ ميسازن.اگر خواستي من ميتونم برات يه دونه بسازم.اين شماره منه*********************** ویرایش شده شهریور 92 توسط سعیدشمسی در پ.م خصوصی براشون ارسال کنید شمارتون رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در شهریور 92 چند قالب و چند سی اس اس رو میتونم بزنم خودم ایا ماژولی راهی هست که بشه کاربر انتخاب کنه و بدون ریفرش عوض شه رنگبندی قالب؟؟ ممنون میشم دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در شهریور 92 دوستان مدیران سروران اگه چنین امکانی رو نمیشه تو جوملا تعبیه کرد بگید که برم سراغ وردپرس ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام بي شك جوملا يكي از قويترين CMSهاي موجود در ساخت صفحات وب هستش. اينچنين قالب ها رو من خيلي ديدم البته براي جوملاشو و شايد حدود 20 تا 30 مورد هم داشته باشم فكر كنم كه بگردي و قالبي پيدا كني كه اين قابليت رو داشته باشه بهتره موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در شهریور 92 ممنون فرهاد جان دیدنش که منم دیدم اما من برای یه جایی قالب اختصاصی زدم اونا هم میخوان که این قابلیت رو داشته باشه قالبهای آماده که خیلی چیزهای دیگه رو هم داره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در شهریور 92 خیلی منتظر موندم کسی جواب نداد مطمئنم خیلیا میدونن اما کمبود وقت و شلوغ بودن سرشون باعث میشه که بیجواب بمونه بعضی از تاپیکها سرچیدم و یافتم گفتم اینجا بزارم اگر کسی مثل من دنبالش بود دعامون کنه فقط اینکه ماژولی پلاگینی چیزی نیافتم باید دستی انجام بشه که زیاد هم سخت نیست فقط حوصله میخواد اما آموزش معذرت که خیلی کوتاه و ام پی تری گفتم لینکی که گذاشتم جامعه: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/stylesheetswitcher.htm 1.برید تو لینک بالایی یه فایل جی اس میه دانش کنید و فایل js رو فراخوانی میکنیم2. به تعداد رنگها سی اس اس میسازیم3. حتما به این نکته توجه داشته باشید که :+ یک سی اس اس دیفالت میشه بقیه لازم نیست دقیقا کپی اون باشن فقط کافیه تغییراتی رو که مایلیم به بقیه بدیم بقیه کدهایی که تکراریه پاک کنیم فقط موقع فراخوانی کافیه به این نکته توجه داشته باشیم کهREL سی اس اس دیفالت باید stylesheet باشه و REL بقیه سی اس اسها باید alternate stylesheet باشه...+ حتما فراخوانیهای سی اس اس باید قبل از فراخوانی فایل JS باشه4. چند مدل لینک دادن هست که تو نمونه سایته اومده اما اگه بخواهید متن یا عکس رو لینک بدهید به این فایلها به این نحو باید عمل کنید+ موقع فراخوانی سی اس اس ها حتما باید TITLE بدهید مثلا قالب آبی: blue قالب قرمز: red قالب سبز: green (این تایتل دادن رو برای قالب دیفالت انجام نمیدید!!)+ موقع لینک دادن به اینصورت عمل میکنیم: <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">متن یا عکس مورد نظر</a><a href="javascript:chooseStyle('XXXX', 60)">متن یا عکس مورد نظر</a><a href="javascript:chooseStyle('XXXX', 60)">متن یا عکس مورد نظر</a><a href="javascript:chooseStyle('XXXX', 60)">متن یا عکس مورد نظر</a> + جای XXXX ها اسم رنگها یا همون تایتلها رو مینویسیم...+ خط اولی XXXX نداره چون برای قالب دیفالته و نیازی نیست چیزی نوشته بشه...5. میتونید این لینک دادنها رو در قالب یک ماژول انجام بدید..بازم معذرت اگه بد توضیح دادم 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، farhad6169 و mdchicho نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر