marjijak 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان عزیزمن میخوام قالبامو تبدیل کنم به جوملا و یا بعبارتی طراحی قالب برای جوملا !با توجه به تحقیقاتی ک کردم متوجه شدم بهترین فریم ورک هم گانتری هستمیخواستم ببینم کسی آموزششو سراغ داره لینک بده بهم ؟و اینکه واسه این کار باید پی اچ پی هم بلد باشیم ؟+ اینکه همون نسخه انگلیش رو دانلود کنیم کافیه یا باید فارسی شده و.. باشه ؟مرسی از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 92 با سلام اولا بهترین گانتری نیست ! و نمیشه به راحتی گفت بهترین فعلانه ! ولی بین رایگانه شاید بشه گفت خیلی خوبه و شاید هم بهترین و در حالت کلی warp قویتره ولی پولیه. تو سایت اصلی گانتری میتونید فیلم هاشو مشاهده کنید. درضمن اینو در نظر داشته باشید که با این سرعت این استفاده از فریم ورک های خارجی زیاد جالب نیست. یا حق 2 واکنش ها : marjijak و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjijak 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام اولا بهترین گانتری نیست ! و نمیشه به راحتی گفت بهترین فعلانه ! ولی بین رایگانه شاید بشه گفت خیلی خوبه و شاید هم بهترین و در حالت کلی warp قویتره ولی پولیه. تو سایت اصلی گانتری میتونید فیلم هاشو مشاهده کنید. درضمن اینو در نظر داشته باشید که با این سرعت این استفاده از فریم ورک های خارجی زیاد جالب نیست. یا حق مرسی ! والا میگن !! با این سرعت ؟! منظورتون سرعت اینترنته یا اینه زوده واسم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام منظور آقا سعید ، سرعت اینترنت بود نه سرعت یادگیری شما . سوء تفاهم نشه !! به نظر من ، بهتره طراحی قالب بر اساس فریم ورک خود جوملا رو یاد بگیرید و بطور دستی طراحی کنید تا کنترل سئوی قالب دست خودتون باشه بعد از یادگیری این مرحله میتونید کار کردن با فریم ورک Bootstrap رو یاد بگیرید تا بتونید قالبهای حرفه ای تر طراحی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر