علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 1- اندازه دراپ دان لیست را چگونه میشود تغییر دارد. متنش خوانده نمی شود ؟ هیچ تنظیمی را هم من تغییر ندادم که بهم بریزه. !!! 2- نتایج مجموعه هایی که نباید در نظر بگیرد را نیز در نظر میگرد .چرا ؟ من فقط قسمت خبری را میخواهم در نظر بگیرد ولی قسمتهای دیگر را در سرچ میاورد 3- چطوری نتایج جستجو را تنظیم کنم که در همان صفحه یا صفحه دلخواه نشان بدهد ؟؟؟ عکس زیر را نگاه کنید کمک کنید لظفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 1- اندازه دراپ دان لیست را چگونه میشود تغییر دارد. متنش خوانده نمی شود ؟ هیچ تنظیمی را هم من تغییر ندادم که بهم بریزه. !!! 2- نتایج مجموعه هایی که نباید در نظر بگیرد را نیز در نظر میگرد .چرا ؟ من فقط قسمت خبری را میخواهم در نظر بگیرد ولی قسمتهای دیگر را در سرچ میاورد 3- چطوری نتایج جستجو را تنظیم کنم که در همان صفحه یا صفحه دلخواه نشان بدهد ؟؟؟ عکس زیر را نگاه کنید کمک کنید لظفا کسی نیست کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر