rashidd 2 ارسال شده در شهریور 92 سلام یه ماژول یا کامپوننت شبیه سایت خودتون می خوام قسمت بالا سمت چپ نوشته شده تعداد 500 نفر اعضای سایت هستند و روی عکسشون که می زنی مشخصاتشون رو نشون می ده یه همچین چیزی می خوام که وقتی ثبت نام کرد و عکسشو قرار داد بشه توی صفحه اول به صورت سایز کوچک عکسشو نشون داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 92 با سلام فکر کنم cb اینو داره / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در شهریور 92 cb چیه بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 92 با سلام سرچ بهتر از من میتونه کمکتون کنه // سعی کنید ماهی گیری یاد بگیرید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در شهریور 92 سلام تو تنطیمات cb رفتم اما چه جوری می شه تو قسمت ثبت نام ارسال عکس یا اواتار رو اضافه کرد راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در قسمت مدیریت فیلدها یک فیلد از نوع Image ایجاد کنید بعد از انتخاب نوع فیلد صبر کنید تا بارگذاری صفحه تمام شود و سپس ادامه تنظیمات را انجام دهید البته میتوانید این فیلد را هم ایجاد نکنید و برای کاربر یک منوی پروفایل ایجاد کنید تا از آنجا آواتار خود را تغییر دهد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر