hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 سلام به تمام دوستان من تو قسمت اسلاید شو کامپوننت ویجیت کیت ی قسمتی درست کردم اما کاار نمیکنه یعنی فقط عنوانشو نشون میده یکتا با بهترین پنل هافقط همینو نوشته www.yekta-sms.ir اینم آدرس من با فایر باگ تو کدها دیدم قسمت visibility hidden هستش وقتی تو همون فایرباگ hidden رو به visible تغییر میدم نمایش میده مشکلم الان این نمیدونم تو خود کد های کامپوننت تو کدوم فایل این قسمت رو باید تغییر بدم کسی از دوستان هست کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام به انتهای یکی از فایلهای css قالبتون کد زیر را اضافه کنید div#slideshow-1-522081a23796e { visibility: visible !important; } موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) این کد رو تو چند تا از فایل های css قالب سایت کپی کردم اما تغییری نکرد آقا مصطفی اون قسمت کدی که hidden هستش رو نمیشه تبدیل به visible کرد؟ الان تو فایرباگ من تست میکنم نشون میده وقتی hidden رو تغییر میدم آقا مصطفی این قسمت کد رو هم تازه متوجه شدم که با هربار ریفرش تغییر میکنه slideshow-1-522081a23796e ویرایش شده شهریور 92 توسط hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام این ویجت چه کاربردی داره ؟/ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 این کد رو تو چند تا از فایل های css قالب سایت کپی کردم اما تغییری نکرد آقا مصطفی اون قسمت کدی که hidden هستش رو نمیشه تبدیل به visible کرد؟ الان تو فایرباگ من تست میکنم نشون میده وقتی hidden رو تغییر میدم آقا مصطفی این قسمت کد رو هم تازه متوجه شدم که با هربار ریفرش تغییر میکنه slideshow-1-522081a23796e با سلام اینو امتحان کنید div#page-bg div section#top-b div div div { visibility: visible !important; } سلام این ویجت چه کاربردی داره ؟/ ممنون سوال جدید در تاپیک جدید ! اما خیلی مختصر میگم ، یه افزونه چند منظوره هست که امکانات زیادی برای ایجاد گالری ، اسلایدر ، ساخت آکاردئون و ... داره که میتونید در لینک زیر جزئیات آنها را ببینید البته در نسخه رایگانش امکانات محدودی قرار داره http://www.yootheme.com/widgetkit موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 مرسی آقا مصطفی نمایشش درست شد اما ببینید پهناش کم شده همین کد رو تو ماژول قرار میدم پهناش کامل نمایش داده میشه بعدش میخواستم دلیل اینکه این قسمت hidden بود رو بدونم مشکل از چیه,یعنی کامپوننت مشکل داره ؟باید این کد بهش اضافه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 آقا مصطفی مشکل پهنا رو حل کردم فقط دلیل اینکه چرا کامپوننت hidden نشون میداد رو بگید آیا مشکل از کامپوننت هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر