probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام من با یه قالب دارم برای منو ها و عنوان مطالب فونت رو تیتر تعیین کردم. در ie و firefox مشکلی نداره اما در chrome عنوان مطالب فونت تیتر نیست . فقط در chrome. llk,k نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام معمولا" برخی از فونتهای تزیینی سازگاری کامل با تمام مرورگرها را ندارند . بهتر است از فونت دیگری استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxsoft 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام من با یه قالب دارم برای منو ها و عنوان مطالب فونت رو تیتر تعیین کردم. در ie و firefox مشکلی نداره اما در chrome عنوان مطالب فونت تیتر نیست . فقط در chrome. llk,k البته یه چیز دیگه هم هست اینه که باید کد فونتتو طبق کدنویسی css3 برا کروم وارد کنی امتحان بکن ضرر نداره تو w3scholls راهنماش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 یه چیزی رو نگفتم آقای صفرعلی فونت تیتر در کروم در منوها نمایش داده می شه! فونت فقط در عنوان مطالب نمایش داده نمیشه ، البته فقط در کروم در صورتی که همین عنوان مطالب در مرورگرهای دیگه مشکل نداره/ اینه که گیجم کرده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام کش جوملا و مرورگرتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر