کشاورز 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دوستان من یه سری فایل جاوا دارم میخوام تو قالبم استفاده کنم ولی فایل ها رو نمیشناسه میدونم مشکل از لینکه ممنون میشم راهنمایی کنید که لینک ها رو به چه صورت بنوسمیه نوع لینک دارم <script src="template/yf/js/1.js" type="text/javascript"></script> یه نوع لینک دارم <script type="text/javascript" src="template/yf/js/2.js"></script> یه س اس اس هم دارم <link rel='stylesheet' href="template/yf/css/style.css" /> یه سی اس اس دیگه هم دارم <link href="js/alert/jquery.alerts.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" /> پیشاپیش دمه شما گرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام داخل تگ هد بصورت زیر تعریف کنید <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/yourtemplate/cssfoldername/cssfilename.css" type="text/css" /> <script src="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/yourtemplate/jsfoldername/filename.js" type="text/javascript"></script> کد ها را در نوت پد وارد کنید تا علائم و خطوط را به درستی ببینید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در شهریور 92 ممنون لطف کردید فقط یه سوال دیگه فرق دو تا آدرس زیر تو چیه ؟ <script src="template/yf/js/1.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript" src="template/yf/js/2.js"></script> با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام چه در تگ link و چه در تگ script هیچ فرقی نمیکنه خاصیتها به چه ترتیبی درج بشن مهم اینه که درست تعریف بشن موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر