ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 سلام من در قالب سایت 4 موقعیت ، قسمت خالی دارم میخوام 4 تا از بخش هام رو هر کدام در یکی از این قسمت ها قرار بدم تا جدید ترین اخبار مربوط به هر بخش در اون قرار بگیره چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام ماژولی رو جهت نمایش آخرین اخبار نصب کنید و بعد از نصب از قسمت مدیریت ماژول ها همون ماژول رو 3 بار دیگه ایجاد کنید و بعد هر کدام رو در یکی از موقعیت های مورد نظر قرار دهید و در تنظیمات هر یک از ماژول ها تعیین کنید که آخرین اخبار کدوم بخش رو نمایش بده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 من چنتا ماژول دارم اما هیچ کدوم نمایش بخش خاصی رو نمیشه تعیین کرد یکیش هم مجموعه ای خاص رو نمایش میده آیا ماژولی در نظر دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 ماژول globalnews خیلی خوبه این رو تست کنید... http://forum.joomina.ir/thread-1215-post-5971.html#pid5971 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 اون لینکی که دادین سه تا لینک معرفی شده بود که 2 تاشون برداشته شده بودن و یکی فیل+تر شده بود من انگلیسی شو دانلود کردم اما نمیدونم از کجا تعیین کنم کدام بخش رو نمایش بده منظورم بخش خاصیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 اون لینک ها هم فارسی شده نبود در واقع هنوز فارسی سازی نشده... در مورد تنظیماتش از قسمت Group by می تونید تعیین کنید بخش باشه و یا مجموعه و یکمقدار پایین ترش توسط 4 گزینه Show Category ID(s) Show Section ID(s) Exclude Category ID(s) Exclude Section ID(s) می تونید تعیین کنید که کدوم بخش یا مجموعه با توجه به انتخاب بخش یا مجموعه در Group by نمایش پیدا کنندد... شما برای تفکیک بخش یا مجومعه باید شناسه(id) هر بخش یا مجموعه مورد نظر رو وارد کنید که در مدیریت مجموعه یا بخش این شناسه در سمت راست هر نام بخش یا مجموعه هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 ممنون وقتی من Exclude Section ID(s) رو ترجمه کردم محروم کردن ، ترجمه شد ، و درنتیجه من بخش هایی که نمیخواستم نمایش بده رو نوشتم ، که درست شد یعنی وقتی میخوام فقط بخش 5 نمایش داده بشه باید در قسمت Exclude Section ID(s) اینو قرار دادم : 1,2,3,4,6,7,8,9 تا این بخش ها حذف بشه و فقط بخش 5 رو نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 ممنون (:thankyou:) من از ماژول (ماژول globalnews) استفاده کردم فقط یه مشکل داره اینکه همیشه یک خبر رو نمایش میده من میخوام در یک لحظه مثلا 3 تا از خبر ها رو نمایش بده و در ضمن سرعت تغییر اخبارش خیلی زیاده یعنی خیلی زود تیتر ها عوض میشه آیا میشه همین ماژول رو تنظیم کرد یا ماژول دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام فکر می کنم در تنظیمات همین ماژول این امکان وجود داشته باشه... بیشتر بررسی و تست کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر