vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دو هفته ای هست که با این سیستم مدیریت محتوا آشنا شدم و یجورایی عاشق کار کردن باهاش شدم ، به عشق استفاده از جوملا در کنارش کار کردن با خیلی از نرم افزارهای دیگه هم یاد گرفتم روی لوکال یک سایت طراحی کردم میخوام بفرستم رو هاست ، موندم از کدوم شرکت هاست خریداری کنم که بهترین خدمات و پشتبانی رو برای جوملا داشته باشه ، لطفا راهنمایی کنید.؟؟؟؟ سوال دیگه اینکه : سایت از ابتدا روی هاست طراحی بشه بهتره یا اول روی لوکال ایجاد شه بعد انتقال داده بشه به هاست....؟ چون تجربه اش رو ندارم میترسم رو لوکال کلی زحمت برای ایجاد کردنش بکشم ووقت بزارم ، بعد که بفرستمش رو هاست خدایی نکرده به مشکل بر بخورم ، لطفا در این خصوص هم راهنمایی بفرمائید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 92 با سلام سایت هاستینگ جومینا هاست که برای جوملا کانفیگ شده در نوع خود جزوه بهترین هاست. //www.joominahost.com هیچ فرقی نداره میشه به راحتی منتقل کرد یا حق 1 واکنش ها : vaezimv به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 ممنون از راهنماییتون پنل اول جومنیا هاست رو در سرور لینوکس خریداری کردم. امیدوارم رضایتم رو جلب کنه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر