farkakh 7 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان گرامی من در سایتم برای تولید خودکار متاها (واژه هاي كليدي) و توضیحات متها از افزونه Metagenerator اسنفاده می کنم چند تا سوال در مور این افزونه داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین. 1- آیا این افزونه با k2 هم هماهنگی داره یعنی برای مطالبی که k2 تولید میکنه به طور خودکار متاها و توضیحات متها رو اضافه میکنه اگه خیر شما چه افزونه رو پیشنهاد میکنید که بهطور خودکار این کارا را برای k2 انجام دهد؟ (چجور تست کنم که تولید می کنه) 2-اگر در مطالب قسمت متا ها به صورت دستی پر شود. نتیجه اعمالی از متا ها در سایت از این پلاگین است یا اونی که به طور دستی وارد شده؟ 3- شما چه کلماتی رو برای قسمت Blackwords یا همون لیست سیاه کلمات کلیدی پیشنهاد میکنید با تشکر از اعضاء جومینا ویرایش شده شهریور 92 توسط farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام نمونه رایگان نمیدونم هست یا نه . میتونید از افزونه زیر استفاده کنید البته تجاریه http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/k2-extensions/23774 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر