probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام من با rsmediagallery یه مشکل دارم همه چیش درسته اما ماژول اسلاید شوش کار نمی کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دقت کنید که تنظیمات افزونه درست باشه . با قالب و مرورگر دیگری هم تست کنید اگر مشکل همچنان پابرجا بود به احتمال قوی مشکل از بابت تداخل جی کوئری میباشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 افزونه ای ندارم که از جی کوئری استفاده کنه با قالب دیگه تست کردم قالبم responsive ================================================= یه مشکل دیگه هم داره : توی گالری آیکون قبلی و بعدی نمایش داده می شه . اما کار نمی کمه . یعنی نمی ره رو عکس قبلی و بعدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید ، ببینیم چیکار میشه کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 روی لوکاله آقای صفرعلی افزونه ای شبیه به این که هم ساده باشه هم زیبا هم کم حجم چیزی سراغ دارین ؟ من از این برای نمایش نمونه کارها استفاده می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام پس یه احتمال وجود داره اونم اینکه از جی کوئری فقط بصورت آنلاین استفاده میکنه توی تنظیماتش بررسی کنید ببینید تنظیمی داره که از جی کوئری بصورت لوکال استفاده کنه یکبار هم روی یک هاست رایگان امتحان کنید برای نمایش نمونه کار میتونید از افزونه های کاتالوگ ساز هم استفاده کنید تاپیک زیر را هم ببینید http://forum.joomina.ir/topic/16080-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-digifoli/ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 ممنون آقای صفرعلی 2تا سوال دارم نمی دونم جاش اینجا هست یا نه! دمویی ازش ندارین ؟! فارسی نداره ؟ ممنون از لطف شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام تو خود همون تاپیک هم لینک دمو هست و هم توضیحات اینکه دمو به چه صورتی میباشد فارسی شدش رو در گوگل جستجو کنید ممکنه باشه البته فارسی هم نباشه چندان سخت نیست میشه به راحتی استفاده کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر