paknejad 2 ارسال شده در شهریور 92 دوستان سلام من با جوملای 2.5 سایتی را بصورت چندزبانه راه اندازی نموده ام. همه چی آرووم بود و من هم خوشحال تا اینکه سروکله این فرمساز پیدا شد. اکنون پس از جستجوی هر کلیدواژه ای در سایت، نتیجه جستجو مشاهده می شود اما ساختار منوهای آبشاری سایت بهم می خورد و ارور زیر در چندین خط متوالی مشاهده می گردد: Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in C:\wamp\www\Aseman\plugins\system\jat3\jat3\core\menu\mega.class.php on line 277 تصویر مربوطه پیوست می باشد. لطفا بنده را راهنمایی نمایید. سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام مشکل از قالبه . با قالب دیگری تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paknejad 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام مشکل از قالبه . با قالب دیگری تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنونم عزیز اما من کل سایتم رو بر مبنای این قالب طراحی کرده ام. یکی از دوستان گفت کلا ارورهایی که در لوکال هاست وجود داره در هاست اصلی وجود نداره. هنوز سایت رو بر روی وب انتقال نداده م. لطفا در صورتی که با مشاهده کدها راه حلی به نظرتان میاد بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام البته یه احتمال دیگه هم ممکنه از ومپ باشه . از کدوم نسخه ومپ استفاده میکنید و نسخه PHP تون چند میباشد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر