kavpar 5 ارسال شده در شهریور 92 سلام و خسته نباشید دنبال ماژوال یا کامپوننتی هستم وبنورد که اخبار یا مطالب سایتهای دیگر را در سایت خودمون به صورت اتوماتیک نمایش بده ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام این امکان توسط RSS امکانپذیره هم خود جوملا داره تو خودش هم افزونه های برای اینکار با امکانات بیشتر ساخته شده 1 واکنش ها : tobasms نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در شهریور 92 با سلام بنده هم دنبال همچین چیزی هستم و یه پست هم ایجاد کرده بود یکی دو تا افزونه بود که معرفی شد و بنده نتونستم سردربیارم اگر محبت کنید و در این مورد راهنمایی کنید (تصویری یا متنی ) ممنون می شم و فکر کنم مشکل خیلی ها رفع میشه ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام اگر هدف از سایتتون به دست آوردن ارزش و اعتبار هست به هیچ وجه اینکار توصیه نمیشه! چون اینطوری از چشم موتورهای جستجو و بخصوص گوگل میفتید! موفق باشید 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر