VAHID1363 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام من این افزونه رو نصب کردم محصولاتی که توش وارد میکنم چطوری میتونم تو صفحه ی اول سایت نمایش بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام باید منو از نوع فروش فایل ایجاد کنید و در پارامترهای منو مجموعه هایی که میخوایین نشون بدین رو تعیین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام باید منو از نوع فروش فایل ایجاد کنید و در پارامترهای منو مجموعه هایی که میخوایین نشون بدین رو تعیین کنید سلام دوست عزیز میدونم باید منو بسازم میخوام تو صفحه ی اول یه لیست از محصولات داشته باشم نه یک منو کاربری که وارود سایت میشه اول نمیره تو منوها اول به مطالب تو صفحه نگاه میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست من خب نمیدونید! عیبی هم نداره خب من میگم شما انجام بده صفحه اول شما در جوملا حتما یه منو هست (حالا چه ماژول منویی در سایت داشته باشید چه نداشته باشید)، اون منو رو برید تغییر بدید و بذارید از نوع این کامپوننت فروش فایل تا لیست محصولات رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
print6tik 0 ارسال شده در تیر 93 جناب آقای انگوتی سلام من افزونه را در سایتخودم نصب کردم چند مشکل دارم که در زیر نقل میکنم : 1 - فونتها بسیار ریز هستند برای درشت شدن فونت فیلدها باید چکار کنم .؟ 2 - پس از پرداخت کاربربه صفحه ای هدایت میشه که در اون مثل تصویر ارور هستش . 3- برای اتصال سامانه پیامکی چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در تیر 93 سلام آخرین نسخه رو از سایت بگیرید مشکلتون رو به همراه کد خطا قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر