رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 سلام به هرحال این خطا برای یکی از این دو مورد است، یا آیپی یا مرچنت کد اشتباه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seyedahmad 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام . سال نوتون مبارک . خیلی عذر میخام . پسوورد فایل زیپ افزونه زرین پال برا فرم ساز چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام www.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidham 2 ارسال شده در فروردین 93 سلام پلاگین جوملا 2.5 ارور دیتا بیس میده لطفا راهنمایی کنید JInstaller: :Install: Error SQL DB function failed with error number 1054Unknown column 'ConfigId' in 'field list' SQL=INSERT IGNORE INTO `aria_rsform_config` (`ConfigId`, `SettingName`, `SettingValue`) VALUES ('', 'zarinpal.merchent', ''); SQL = INSERT IGNORE INTO `#__rsform_config` (`ConfigId`, `SettingName`, `SettingValue`) VALUES ('', 'zarinpal.merchent', ''); نصب افزونه: SQL error file DB function failed with error number 1054Unknown column 'ConfigId' in 'field list' SQL=INSERT IGNORE INTO `aria_rsform_config` (`ConfigId`, `SettingName`, `SettingValue`) VALUES ('', 'zarinpal.merchent', ''); SQL = INSERT IGNORE INTO `#__rsform_config` (`ConfigId`, `SettingName`, `SettingValue`) VALUES ('', 'zarinpal.merchent', ''); شرمن ده منم با این این خطا روبرو هستم البته به این شکل چیکار کنم درس شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام، نصب کردم ای پی و مرچنت کد رو هم درست وارد کردم. تا دیروز درست کار میکرد اما الان ERR: -3 میده. هیچ تغییری هم نداده ام. علتش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام از زرین پال بپرسید ببینید خطای -3 برای چی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر