masoudline 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان صبح به خیر یه سوالی داشتم من الان دو روز هست سایتم باز نمیشه ولی این آدرس رو به بعضی از دوستام میدم میگن باز میشه و به بعضی میدم میگن باز نمیشه میخواستم بدونم راه حلی دارید برای این مشکل تروخدا کلیشه ای جواب ندید که ای اس پی تون رو نمیدونم درست کنید و از این حرفا تمام کارا رو کردم جواب نداده ولی گفتم بازم این مشکل برای چندتا از دوستانم وجود داشته میخواستم ببینم مشکل از سرور هاستم میتونه باشه با مدیریت هاست در تماس بودم گفت که نه مشکل از ما نیست از مخابراته!!! میخواستم نظرتون رو در این باره بدونم با تشکر از تمامی دوستان محترم. ما که از دیشب تا حالا حالمون اصلا خوش نیست ..... راه حل بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در بهمن 89 از كانكشنته مال منم گاهي اينتوري ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز احتمالات زیادی وجود داره،آدرس سایتتون رو بگذارید تا دوستان تست کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزيز مشكل از ديروز براي من هم پيش امده .. مشكل از سرور و isp نيست. از آنتي ويروس و مرورگر و كش و ... اينا هم نيست. من هم درگير اين موضوع شدم و سايتم براي خودم باز نميشه ولي براي دوستانم باز ميشه! نكته جالب كه با v پي n باز ميشه! من هم اعصابم به هم ريخته واقعا مشكل گويا قرار هست يك هفته اي ادامه داشته باشه و بخاطر راه اندازي پليس اينترنت! هستش كه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در بهمن 89 سلام با این سایتت رو چک کن! http://host-tracker.com یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزيز مشكل از ديروز براي من هم پيش امده .. مشكل از سرور و isp نيست. از آنتي ويروس و مرورگر و كش و ... اينا هم نيست. من هم درگير اين موضوع شدم و سايتم براي خودم باز نميشه ولي براي دوستانم باز ميشه! نكته جالب كه با v پي n باز ميشه! من هم اعصابم به هم ريخته واقعا مشكل گويا قرار هست يك هفته اي ادامه داشته باشه و بخاطر راه اندازي پليس اينترنت! هستش كه !!! منم این مشکل رو رو یکی از سایت های مذهبی دارم و فکر کنم به پلیس اینترنت مربوط نشه چون سایتش کاملا مذهبیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 منم یک مدتی بود این جوری اتقاق برای من افتاده بود این مشکل آی اسپی هست مثلا شاتل خیلی از این مشکل داره برین توی ip(tcp4 اولین رو بزارید منظورم اولین dns رو بزارید 4.2.2.4 8.8.8.8 این رو بزارید خوب می شه ولی باید تو cmd یک چیز بنویسید یادم نرفت ip همین چیزا بود که آیپی رو تغییر می داد تا dns سایت خودتون رو تعویض کنید یا دسته جمعی نامه ای برای isp بنویسید خیلی دنبالش رفتم نمی شه نرو نمی رویم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز من با سرور قبلی همچین مشکلی داشتم. کلی هم پیگیری کردم. آخرین چیزی که دستگیرم شد این بود که مشکل از ای پی های سرور هست که توسط ای اس پی قیلطر شده بود. و سایت با قیلطر شکن بالا می یومد و خیلی از جاها هم بدون مشکل بصورت عادی بالا بود. این تجربه من بود توی این زمینه. پیشنهاد می کنم که هاست را عوض کنید. و یک هاست خوب بگیرید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزيز مشكل از ديروز براي من هم پيش امده .. مشكل از سرور و isp نيست. از آنتي ويروس و مرورگر و كش و ... اينا هم نيست. من هم درگير اين موضوع شدم و سايتم براي خودم باز نميشه ولي براي دوستانم باز ميشه! نكته جالب كه با v پي n باز ميشه! من هم اعصابم به هم ريخته واقعا مشكل گويا قرار هست يك هفته اي ادامه داشته باشه و بخاطر راه اندازي پليس اينترنت! هستش كه !!! منم این مشکل رو رو یکی از سایت های مذهبی دارم و فکر کنم به پلیس اینترنت مربوط نشه چون سایتش کاملا مذهبیه همونطور كه اشاره كردم اين مشكل به دليل همون موردي هست كه گفتم البته در حال حاضر .. به گذشته و آينده كاري ندارم الان به صورت منطقه اي دارند يك كارهايي انجام ميدن كه هر زمان يك منطقه اي اين مشكل پيش مياد و مشكل در سطح كشوري هست .. سايت مذهبي و غير مذهبي نداره اين تاپيك هم ميتونيد دنبال كنيد: http://forum.joomfa.org/post136791.html?sid=94216b054774b060fc29bd0e7b77f48d#p136791 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در بهمن 89 برای من این مشکل به وجود اومده بود ولی سرورها رو داشتند جابجا می کردند که معمولا وقتی سرورها به جای دیگر انتقال داده میشه این اتفاق میفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر