ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام ببخشین من میخواستم این موقعیت رااز این قالب حذف کنم اما هرکار کردم نشد وقالب به هم میریزه ممنون میشم کمک کنید دمو انلاین قالب لینک دانلود قالب اینم موقعیتی که میخاستم حذفش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام می تونید تو فایل index.php حذفش کنید نام دایوتون هم این استwebev-slide-line و یا می تونید برید فایل template.css را باز کنید در خط 1013 ای کد را اضافه کنید display:none; ویا کل اون را پاک کنید و. این را جایگزین کنید #webev-slide-line {background: none repeat scroll 0% 0% #fafafa;overflow: hidden;width: 940px;margin: auto auto 10px;border-width: 1px;border-style: solid;border-color: #B1B1B1;padding: 10px;border-bottom-left-radius: 10px;border-top-right-radius: 10px;display: none; } موفق باشید ویرایش شده شهریور 92 توسط سعید حاتمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام می تونید تو فایل index.php حذفش کنید نام دایوتون هم این استwebev-slide-line و یا می تونید برید فایل template.css را باز کنید در خط 1013 ای کد را اضافه کنید display:none; ویا کل اون را پاک کنید و. این را جایگزین کنید #webev-slide-line { background: none repeat scroll 0% 0% #fafafa; overflow: hidden; width: 940px; margin: auto auto 10px; border-width: 1px; border-style: solid; border-color: #B1B1B1; padding: 10px; border-bottom-left-radius: 10px; border-top-right-radius: 10px; display: none; } موفق باشید ممنون از راهنماییتون ولی کل رنگ سایت از بین میره یه نگاه بهش بندازین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام دقیقارنگ کجا عوض میشه من که چیزی نمیبینم میتونید از تغییر رنگیه عکس قبل و بعد بگیرید ببینیم با یه مرورگز دیگه هم امتحان کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام تصاویر تغیرات در قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام راه قبلی برای من باعث تغییر رنگ نشد نمی دونم چرا برای شما شد این راه را هم تست کنید و نتیجه را بگید تو همون خط این دستورات را اجرا کنید height:0px; خط بالا را اضافه کنید و خط زیر را حذف کنید padding:10px; خط های مربوط به border را هم حذف کنید موفق باشید ویرایش شده شهریور 92 توسط سعید حاتمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام راه قبلی برای من باعث تغییر رنگ نشد نمی دونم چرا برای شما شد این راه را هم تست کنید و نتیجه را بگید تو همون خط این دستورات را اجرا کنید height:0px; خط بالا را اضافه کنید و خط زیر را حذف کنید padding:10px; خط های مربوط به border را هم حذف کنید موفق باشید سلام ممنون بازم بهم میریزه اگه لطف کنید وخودتون تغیرات رو توی فایل برام ایجاد کنید وبزارین ممون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام من xamp ندارم و نمی تونم تست کنم. باید یکی از اساتید راهنمایی کنند موفق باشید ویرایش شده شهریور 92 توسط سعید حاتمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 92 سلام جایگزین کنید 1 واکنش ها : ezabadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر