mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همه این ترجمه پلاگین زوم تصاویر RD Cloud Zoom است که بنده ترجمه کردم که توسط دوست عزیزم رضا گنجی در الحاقات ترجمه نشده گذاشته شده بود موفق باشید :thankyou: دمو افزونه دانلود افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام و با تشکر به خاطر این پلاگین زیبا من پلاگین رو نصب کردم ولی طرز استفادش رو بلد نیستم . میشه کمی توضیح بدین لطفا با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام روش استفاده رو اینجا گفته: http://ricdatalab.net/en/lab/extensions/81-rd-cloud-zoom-plugin.html البته برای من جواب نداد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oranjilar 1 ارسال شده در مهر 90 از مدیران محترم کسی می تونه اینو تست کنه ببینه چطوری میشه فعالش کرد. همه روشهای گفته شده رو عمل کردم ولی نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام روش های فعال کردنش که همونه شاید با افزونه های دیگه تداخل داره رو لوکال کار می کنید یا آنلاین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oranjilar 1 ارسال شده در مهر 90 روی لوکال کار می کنم افزونه های دیگه رو هم غیر فعال کردم بازم نشد ممنون از پاسختون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام باید از کدهایی که در زیر عکس ها نوشته(در قسمت دمو) استفاده کنید فکرکنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر