mehdi12345 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من از قالب zt_dian استفاده میکنم حالا میخوام چند تا تغییر درش بوجود بیارم منتهی هر کاری کردم نشد 1.میخوام رنگ این زیر منو رو از سفید به رنگ دیگه تغییر بدم ولی نمی شه 2.یه میخوام این اسم رو عوض کنم (توی تصویر مشخص کردم ) 3.این قالب چرا انقدر وب لینکها رو بد نشون میده ؟چکار کنم تا یکم شکیل تر بشه؟ 4.توی این قالب از فونتهای گوگل استفاده شده که متاسفانه فونت های فارسی زیادی نداره تازه همون دوتا فونت فارسی که گوگل ارایه داده نمیدونم چرا تو لیست فونت های قابل انتخاب این نیست ؟ چطور میتونم اون دو تا فونت droid arabic naskh و droid arabic kufiرو بهش اظافه کنم؟ یا اصلا فونت های دیگه فارسی رو توی قالب بکار ببرم لینک پیش نمایش قالب http://www.uploadbaz.com/vwakxrfj3k0k اینم لینک دانلودش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi12345 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من از قالب zt_dian استفاده میکنم حالا میخوام چند تا تغییر درش بوجود بیارم منتهی هر کاری کردم نشد 1.میخوام رنگ این زیر منو رو از سفید به رنگ دیگه تغییر بدم ولی نمی شه 2.یه میخوام این اسم رو عوض کنم (توی تصویر مشخص کردم ) 3.این قالب چرا انقدر وب لینکها رو بد نشون میده ؟چکار کنم تا یکم شکیل تر بشه؟ 4.توی این قالب از فونتهای گوگل استفاده شده که متاسفانه فونت های فارسی زیادی نداره تازه همون دوتا فونت فارسی که گوگل ارایه داده نمیدونم چرا تو لیست فونت های قابل انتخاب این نیست ؟ چطور میتونم اون دو تا فونت droid arabic naskh و droid arabic kufi رو بهش اظافه کنم؟ یا اصلا فونت های دیگه فارسی رو توی قالب بکار ببرم لینک پیش نمایش قالب http://www.uploadbaz.com/vwakxrfj3k0k اینم لینک دانلودش دوستان چرا کسی به ما جواب نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست عزیز یه کم صبر داشته باشید اگه کسی بلد باشه جوابتون را میده 1-در فایل menu.css خط 67 این دستور را تغییر دهید background:#fff; اینجا رنگ را می تونید تغییر دهید مثلا ff0000 رنگ قرمز هست 2-تو تنظیمات کلی عوض کنید بعد برید تو main menu و بعد صفحه اصلی را باز کنید در قسمت تنظیمات منو می تونید نام این بالا را تغییر دهید 3-جوابی ندارم از اساتید بپرسید 4-برای اضافه کردن فونت فارسی باید از font face استفاده کنید که آموزش آن در همین انجمن موجود است .جستجو کنید پیدا می کنید موفق باشید 1 واکنش ها : mehdi12345 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر