ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 باسلام من در سایتم از یک تب ساز و اسلاید شو و اسلایدر عکس و... استفاده میکنم تا امروز مشکل تداخل جی کوئری نداشتم اما امروز کامپوننت واحد اسلایدر رو که نصب کردم کار نمیکرد به دلیل تداخل جی کوئری ایا راهی برای جلوگیری از این تداخل هست اقای دفاعی در تو یه تاپیک دیگه یه ادرس داده بودند اما اون ادرس مطلبی داخلش نبود ممنون ادرس سایتم qalamdan.ir 1 واکنش ها : najme_67 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام اقا کار ما گیره خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام برای رفع تداخل جی کوئری راه حل قطعی وجود نداره مگر آنکه به کدنویسی جی کوئری تسلط کامل داشته باشید تا بتونید رفع تداخل کنید شما ابتدا تنظیمات افزوته هاتون رو بررسی کنید ببینید تنظیمی برای فعالسازی یا غیرفعال کردن جی کوئری داره یا نه یه کم با آزمون و خطا انجام بدید اگر به نتیجه نرسیدید بهترین راه اینه که از افزونه مشابه استفاده کنید که این مشکل رو نداشته باشه البته افزونه هایی هم برای رفع تداخل هستند ولی در اکثر موارد کارساز نیستند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر