shahin131 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام و خسته نباشید به دوستان..... من میخوام فونت سایت رو تغییر بدم و سایزش هم کوچیکتر کنم . البته فقط سایز منوها و ماژولها میخوام کوچیک کنم نه مطالب رو... ولی نوع فونت برای مطالب هم تغییر کنه اشکال نداره..... میشه راهنماییم کنید.... یه جا نوشته بود که یه کدی رو تو templates.css کپی کن. منم کپی کردم ولی تغییر نکرد. اینم کد.. @font-face { font-family: joomlafarsi-bnazanin; src: url("../fonts/BNazanin.ttf") ,url("../fonts/BNazanin.eot"); / IE9 / } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام برای استفاده از فونت فارسی پس از نوشتن font-face می تونید از فونتی که در فونت فیس نوشته شده استفاده کنید مثلا کد فونت نازنین را بنویسیم و بعد هر جایی که خواستیم تغییر بدیم ازش استفاده کنیم font-family:nazanin; موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin131 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام برای استفاده از فونت فارسی پس از نوشتن font-face می تونید از فونتی که در فونت فیس نوشته شده استفاده کنید مثلا کد فونت نازنین را بنویسیم و بعد هر جایی که خواستیم تغییر بدیم ازش استفاده کنیم font-family:nazanin; موفق باشید یعنی این کدی که من بالا گذاشتم درسته؟ اگه درسته چرا تغییر نکرده امکان داره تو مکان درستی نذاشته باشمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام کدی که در پست اول قرار دادید تا حدودی نواقصی داره نمونه کد کامل را در پست شماره 12 تاپیک زیر ببینید http://forum.joomina.ir/topic/20114-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-sj-worldnews/#entry97076 موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : hatami1372 و shahin131 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر