avatararea 7 ارسال شده در مرداد 92 با عرض سلام بار ها پیش آمده قالب های آمده ویرایش شده یا فارسی شده بر روی نسخه موبایل درست نمایش داده نمیشن ، چند وقت پیش افزونه ای دیدم که این مشکل را بر طرف می کرد اما متاسفانه ذخیره نکردم و آدرس سایت سازنده هم یادم نیست ، کسی میتونه راهنمایی کنه من این مشکلم رو حل کنم؟ نمونه : hibs.ir سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 سلام راه درست اینه که قالب را به صورت responsive طراحی کنید در غیر اینصورت می تونید از افزونه ای که آقای تهرانی منتشر کردن استفاده کنید : http://www.joomina.ir/all-free/667-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87.html 2 واکنش ها : avatararea و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در شهریور 92 سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در شهریور 92 این افزونه از تمپلیت خودش استفاده میکنه اما من قبلاً افزونه ای دیده بودم که قالب خود من رو برای نمایش موبایل آماده می کرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر