kambiz7225 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان کسی هست که با جومفیش کار کرده باشه و پلاگینی مناسب برای کامپوننت Dj catalog نسخه 2 داشته باشه؟ لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام. مشکلم برطرف شد. اگه کسی از دوستان این مشکل و داشت اعلام کنه تا بگم چه کار کنه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزيز ميتونيد همين جا روش كار رو مطرح كنيد تا در صورت نياز دوستان ديگر استفاده كنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در بهمن 89 من كاري كه كردم اين بود كه DJ catalog ورژن 2 رو توسط بسته Up date كه تو سايتش بود به ورژن 2.1 تبديل كردم. فقط منو هام ديگه كار نمي كرد كه دوباره لينكا رو چك كردم و كار افتاد. وقتي كه up date ميشه با جومفيش compatible مي شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در شهریور 90 من DJ catalog رو نصب کردم منوهام از کار افتادن!! میشه بیشتر توضیح بدی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر