temptation 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من یک پکیج template دارم که با اینکه حجم آپلودم رو بالا بردم باز هم این پکیج را اصلا بارگذاری هم نمیکنه هیچ خطایی هم نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام پکیج منطورتون بسته نصبی هستش؟ اگر بله بسته نصبی رو نباید از طریق نصب افزونه جوملا نصب کنید اگر نه حجم قالب چقدر هستش؟ چه اروری میده؟ بصورت دستی هم امتحان کردید ببینید نصب میشه یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
temptation 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام پکیج منطورتون بسته نصبی هستش؟ اگر بله بسته نصبی رو نباید از طریق نصب افزونه جوملا نصب کنید اگر نه حجم قالب چقدر هستش؟ چه اروری میده؟ بصورت دستی هم امتحان کردید ببینید نصب میشه یا نه؟ بله فکرمیکنم بسته نصبی هستش چون شامل چندتاقالبه میشه بگید از چه طریقی میتونم نصبش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
temptation 0 ارسال شده در مرداد 92 ممنون مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر