leksoz 95 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوستان من قسمتهایی از سایتم هستش که ارور not fond 404 میده هر مطلبی که پست میکنم نمایش داده میشه اما ادامه مطلب رو که داخل سایت روش کلیک میکنیم ارور میده الان تست کنید پست اول سایت من رو روی ادامه ی مطلب کلیک کنید ببینید چی میشه..... دومین مشکل برای ثبت نام هستش! بالای سایت سمت چپ روی ایجاد نام کاربری هم که کلیک میکینیم همین صفحه ارور 404 میاد! ممنون میشم سریع تر بگید مشکل از کجاست.... احساس میکنم باز هم مشکل با قسمت permison هستش....حواسم نبود ادرس سایتم» www.milad.asia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 گويا مشكل شما از پرميشن هاست.. ولي چك كنيد ببينيد mod_rewite روي سرور شما فعاله يا خير نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 89 بله فعال هستش و تغییر دادم فایل روت هاستم رو... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 در تنظيمات ، سئو رو تغيير بده ببيند مشكل برطرف ميشه يا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 89 در تنظيمات ، سئو رو تغيير بده ببيند مشكل برطرف ميشه يا نه بله درست میشه اما خوب نمیخوام غیر فعال باشه تنظیمات سئو... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 خوب کمی در انجمن بگردی می بینی مشکلات بیان شده باید فایل اچتی اکسز رو ویرایش کنی اون نقطه رو ببری قبل از اسمش ببنید این کا رو بکنید درست می شه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر