topmihan 141 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان ابتدا باید بگم سایت جومینا بهترین سایت جوملاییه که تا بحال دیدم اما من نیاز به سایتی دارم که قالب های جوملا خودش رو با بسته نصب سریع ارائه بده تا همراه با تمام افزونه های مورد نیازش نصب بشه لطفا اگه سایتی جهت ارائه رایگان چنین قالب هایی هم فارسی و هم انگلیسی می شنساید معرفی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام تو خود سایت جومینا هم چند تا قالبش را با بسته نصبی برای دانلود گذاشته ولی برای سایت های دیگه شما می تونید "دانلود بسته نصبی جوملا"را تو گوگل سرچ کنید و یا به صورت انگلیسی"Joomla QuickStart"را جستجو کنید ولی برای افزونه های تجاری هم می تونید کلمه "null"را بذارید آخر جمله انگلیسی تا بسته های نصبی تجاری را هم برای دانلود بذاره چون در این انجمن نمی تونیم به سایت دیگه ای لینک بدیم نمیتونم به صورت مستقیم بهتون سایت معرفی کنم ولی با یه جستجو می تونید بسته های نصبی زیادی را پیدا کنید پست قبلی من به خاطر "اشتباه در خواندن عنوان" که سایت را ساخت خوندم را یکی از مدیران حذف کردند که ازشون تشکر میکنم چون من نمی تونستم پست خودم را حذف کنم و این دسترسی را نداشتم نتونستم اون را پاک کنم موفق باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر