navid6270 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من یه ماژول میخام که بشه یه سری محصولاتم رو مثل سایت زیر نمایش بدم سمت راست سایت - قسمت برترین محصولات http://kenzababy.com/modules.php?name=Classifieds نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام کامپوننت فروشگاه سازتون چیه؟ ویرچومارت یا جومشاپینگ؟ موفق باشید ویرایش شده مرداد 92 توسط سعید حاتمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid6270 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام کامپوننت فروشگاه سازتون چیه؟ ویرچومارت یا جومشاپینگ؟ موفق باشید سلام از هیچ کامپوننتی استفاده نمیکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام برای اینجور سیستم فروش باید از افزونه های فروشگاهی استفاده کنید برای افزونه های فروشگاهی هم دقیقا همچین چیزی نمیتونید پیدا کنید و باید افزونه های نمایش پربازدیدترین و یا بیشترین خرید را اختصاصی به این شکل ویرایش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid6270 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام برای اینجور سیستم فروش باید از افزونه های فروشگاهی استفاده کنید برای افزونه های فروشگاهی هم دقیقا همچین چیزی نمیتونید پیدا کنید و باید افزونه های نمایش پربازدیدترین و یا بیشترین خرید را اختصاصی به این شکل ویرایش کنید موفق باشید خب من کل سایتمو دستی درست کردم و فکرم نمیکنم به این چیزی که شما میگی ربطی داشته باشه اصن از فکر فروشگاه بیا بیرون . من یه اسلاید شو میخام مثل همین چیزی که معرفی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام اگه از افزونه فروشگاهی استفاده می کردید خیلی حرفه ای تر بود و افزونه های زیادی هم برای اونا وجود داره که با کمی ویرایش می تونید اونا رو استفاده کنیدولی حالا که دستی فروشگاه را درست کردید باید دنبال یک اسلاید شویی باشید که بر اساس بازدید از مطلب ، اسلاید های را مرتب کند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر