mina2013 0 ارسال شده در مرداد 92 سلامخسته نباشیدمن هر افزونه ای را که میخواهم نصب کنم با این ارور مواجه میشم: JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد هشدار: انتقال ناموفق فایل! دسترسی پوشه log , tmp را روی 777 گذاشتم. ftp را هم غیرفعال کردم, اما درست نشد.میشه کمک کنید؟مقاله مربوط به خطاهای افزونه را هم خواندم و انجام دادم :مقاله چگونه خطای نصب افزونه ها را برطرف کنیم اما درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام باید با مدیر هاستتون صحبت کنید تا این را درست کند می تونید از این روش هم استفاده کنید ولی قبلش یه بکاپ از فایل اصلی بگیرید به مسیر زیر برید /libraries/joomla/filesystem/folder.php و این جمله را پیدا و پاک کنید(خط 220) $obd = ini_get('open_basedir'); درست میشه ولی بهتره با مدیر هاستتون صحبت کنید.این مشکل مال هاست هست و باید درست بشه فقط این راه در رو است موفق بشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina2013 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام باید با مدیر هاستتون صحبت کنید تا این را درست کند می تونید از این روش هم استفاده کنید ولی قبلش یه بکاپ از فایل اصلی بگیرید به مسیر زیر برید /libraries/joomla/filesystem/folder.php و این جمله را پیدا و پاک کنید(خط 220) $obd = ini_get('open_basedir'); درست میشه ولی بهتره با مدیر هاستتون صحبت کنید.این مشکل مال هاست هست و باید درست بشه فقط این راه در رو است موفق بشید سلام من این فایل را پاک کردم اما درست نشد. پشتیبان هاست هم میگه سرورشون مشکلی نداره. چه کار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/17257-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-jfoldercreate-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-jfoldercreate موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام من نگفتم این فایل را پاک کن فقط گفتم اون خط را پاک کن چون من این مشکل تا حالا برام پیش نیومده این را تست نکردم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر