nvd.imani 2 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام دوستان لطفا سایت www.shoppingmallsmag.ir رو ببینید من میخوام برای قسمت بالای سایت که اسلاید شو و اسم قرار داره بک گراند بزارم.ماژول ها ی اون بخش در قسمت search تعریف میشنیکم با css ها بازی کردم ولی جواب نگرفتممیشه یکی کمک کنه پوشه css قالب هم پیوست شده css.zip ویرایش شده مرداد 92 توسط nvd.imani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 سلام حالت کلی براش یک دایو تعریف کنید بعد به اون دایو استایل بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nvd.imani 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام.دست شما درد نکنه!ولی من واقعا نفهمیدم چی شد!مبتدیممیشه یکم ساده تر توضیح بدین؟خیلی ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در خط 10 مسیر templates/zt_umbe/css/modules.css کد زیر قرار دارد که میتوانید آن را به دلخواه خود ویرایش کنید #zt-userwrap1 { background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF; border-bottom: 2px solid #DEDEDE;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : nvd.imani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nvd.imani 2 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در خط 10 مسیر templates/zt_umbe/css/modules.css کد زیر قرار دارد که میتوانید آن را به دلخواه خود ویرایش کنید #zt-userwrap1 { background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF; border-bottom: 2px solid #DEDEDE; } موفق و پیروز باشید یا حق میشه لطفا درخصوص اینکه چجوری جاشو توی فایل های css پیدا کردین هم بدین؟ تجربیه یا نرم افزار خاصی استفاده کردین.خیلی دوس دارم یاد بگیرم در خصوص پیغامی هم که فرستادین.چشم حتما رعایت میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام برای دیباگ کردن سایت راههای زیادی هستش مثل استفاده از Firebug یا Webdeveloper یا بررسی سورس سایت و ... من از فایرباگ استفاده میکنم . البته باید css هم تا حدودی آشنا باشید آموزش استفاده از فایرباگ داخل تالار موجوده . کمی جستجو کنید خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر