karbar 3 ارسال شده در مرداد 92 با سلامدر این سایت در براوزر آی ای Internet Explorer وقتی روی منوهایی که زیر منو دارد ماوس اور می شود، زیر منو با فاصله زیادی ظاهر میشود ولی در براوزر های دیگر درست استلطفا برای حل این مشکل در براوزر آی ای راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام قبلا در بخض مقالات تیم جومینا یک مقاله کامل برای این کار نوشتم کی میتونید ازش استفاده کنید. باید حتما css بلد باشید یا حق 2 واکنش ها : رامین انگوتی و karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در مرداد 92 ضمن تشکر css تا حدودی بلد هستم مقاله را تحت چه عنوانی جستجو کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام برید به بخشی که گفتم چنت مقاله بیشتر نیست یا حق 2 واکنش ها : karbar و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در مرداد 92 در مقاله رفع مشکل قالب ها با اکسپلورر- IE با اینکه با با نام کاربری وارد شده ام اما کد ها رو نشون نمیده و بجای کد های بالا عبارت Atropat IT _ Joomina .IR رو نشون میده ضمن اینکه مشکل من مشکل طراحی قالب نیست، من فقط میخوام فاصله یک منو با زیر منو رو در آی ای تغییر بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز ، همین تغییرات کوچک هم بخش از طراحی قالب محسوب میشه البته این مشکل در فایرفاکس هم دیده میشه برید به مسیرtemplates/mj-nustar/css/mj-template.css و کد زیر را در انتهای آن وارد کنید ul#nav.menu li ul li ul li a { width: 140px;} در خط 1003 مسیر templates/mj-nustar/css/mj-layout.css کد زیر قرار دارد #mj-right ul.menu li li ul { left: -190%; margin: -83px 0 0 190px;} در کد بالا مقدار 83- را به 7- تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در مرداد 92 ضمن تشکر در آی ای 8 چک کردم باز هم مشکل برقرار است لطفا بررسی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) آیا افزونه ای برای آی ای هست که بتوان در اون مثل افزونه فایرباگ در فایرفاکس کدهای سی اس اس رو ببینیم؟ ویرایش شده شهریور 92 توسط karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در مرورگر IE بطور پیشفرض دیباگر قرار داره کافیه کلید F12 را بزنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در شهریور 92 وقتی کلید F12 را می زنیم آیا راهی هست که آن زیر منو که دور تر می افتد را بگیریم؟ چون قبل از آنکه آن را بگیریم بخاطر خارج شدن ماوس از روی منوی بالاتر، آن زیر منو ناپدید می شود و نمی توانیم کد سی اس اس آن را ببینیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در چنین شرایطی میتونید قبل از اینکه اون دکمه که شبیه علامت ماوس هستش رو انتخاب کنید ابتدا روی منوی مورد نظر قرار بگیرید سپس کلیدهای Ctrl+B را بزنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر