مجید قنادیان 11 ارسال شده در اردیبهشت 89 توسط این ماژول ها بنر ها و تبلیغات شما به صورت اسلاید به نمایش در می آیند این ماژول کاملا فارسی است دمو : موجود نیست لینک دانلود : دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 شما که اینهمه زحمت میکشین, کاش لااقل یه دمو میذاشتین ومیگفتین واسه کدوم ورژن جوملا به کار میره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در اردیبهشت 89 متاسفانه برای بعضی از ماژول ها دمو وجود نداره ولی این ماژول با ورژن 1.5 جوملا سازگاره و کارش اینه که تبلیغات شما را به صورت متحرک از بالا به پایین یا راست به چپ به حرکت در میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام مجدی جان این نسخه که داری این ورژن که من گزاشتم هست یا بالاتره mod_bannerslider_v0.2 منم همین پست رو دادم و از دوستان خواهش کردم که اگر این نسخه بالاتر رو دارن به من خبر بدن اگه بالاتر هست لطفا ما رو خبر کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در اردیبهشت 89 فکر میکنم همین نسخه است ولی مطمئن نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 اینم دوست عزیز لینک دانلودش خرابه چرا اپلود سنتر سایت اینطوریه لطفا لینک دانلود رو تصحیح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی لطفا به تاریخ ایجاد تاپیک هم دقت داشته باشید! چنانچه دوستان این افزونه رو بصورت فارسی داشته باشند حتما لینک جدید ارائه خواهند کرد... و اگر نسخه اصلی رو خواستید با کمی جستجو حتما به نتیجه خواهید رسید http://extensions.joomla.org موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام لینک خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi2153 0 ارسال شده در مرداد 91 لینک سالم این ماژول میخواستممشابه این اسلایدر برای جوملا 1.5 میخواستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 مشابه این اسلایدر برای جوملا 1.5 میخواستم با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین...! سوالتون رو در انجمن درخواستها مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر