tobasms 4 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در اینجا کامپوننت خبر خوان حرفه ای جومینا برای جوملا 1.5 گذاشته شده است هر چی گشتم برای جوملا 2.5 پیدا نکردم لطفا دوستان عزیز و مدیران جومینا اگر این افزونه برای جوملا 2.5 هست رو بی زحمت برای استفاده قرار دهید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام کامپوننت انگلیسیش اینه http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-display/rss-readers/11497 اگه نمی تونید دانلود کنید بگید تا جای دیگه ای آپ کنم برای دانلود نیاز به قندشکن دارید موفق باشید ویرایش شده مرداد 92 توسط سعید حاتمی 1 واکنش ها : tobasms نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در مرداد 92 با تشکر از شما من این رو دانلود و نصب کردم تنظیمات هم انجام دادم ولی موفق نشدم اگر لطف کنید یه راهنمایی و کمک کنید ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام من تست نکردم فقط نسخه اصلی همون خبر خوان را معرفی کردم هر وقت ، وقت شد تست می کنم و می نویسم موفق باشید 1 واکنش ها : tobasms نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر