probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 سلام من یه مشکل کوچیک دارم با تماس با ما می خوام در بخش تماس با ما فقط فرم تماس مستقیم نمایش داده بشه و در بالای آن به جای اطلاعات تماس متنی که می خوام قرار بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام خوب شما اطلاعات تماس رو در تماس با ما وارد نكنيد و فقط از تب هاي سمت چپ در تب "مشخصات تماس" ايميل گيرنده رو وارد كنيد تا حداقل فرم نمايش داده بشه بعد يك ماژول از نوع Html دستي بسازيد و اين ماژول رو فقط در منوي تماس با ما انتشار بديد، البته در موقعيتي مناسب در اين صفحه نمونه اي از انجام اين كار http://www.algomed.ir/contact-us-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html موفق باشيد ویرایش شده مرداد 92 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) نه دوست عزیز این کار رو قبلا انجام دادم . نمی شه. وقتی که منو بر روی تماس فعاله ، دیگه ماژول رو نشون نمی ده ویرایش شده مرداد 92 توسط probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 نه دوست عزیز این کار رو قبلا انجام دادم . نمی شه. وقتی که منو بر روی تماس فعاله ، دیگه ماژول رو نشون نمی ده با سلام فكر مي كنيد كه من در سايت نمونه چطور اين كارو كردم خدمتتون عرض كردم كه يك ماژول از نوع Html دستي بسازيد و اين ماژول رو فقط در منوي تماس با ما انتشار بديد، البته در موقعيتي مناسب در اين صفحه يعني وقتي كه شما ماژول رو ساختي و منتشر كردي در پايين ترين قسمت صفحه ايي كه داريد ماژول مي سازيد يكسري مربع تيك نخورده وجود داره كه شما بايد گزينه "تخصيص منو" منوي كشويي را باز كرده و از گزينه هاي موجود گزينه "تنها در صفحات انتخاب شده" را انتخاب كرده و در منوهاي پاييتر منوي اصلي خود را انتخاب كرده و در مربع هاي تيك نخورده كنار منوي "تماس با ما" رو تيك بزنيد تا اين ماژول در اين منو نمايش داده بشه فكر كنم كه خيلي خيلي ساده گفتم، اشاء اله كه متوجه شده باشيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) ببین من در تماس فقط ایمیل وارد کردم و یک منو ساختم ارتباطش دادم به تماس. حالا یه ماژول بدون موقعیت ساختم و فقط برای این منو فعالش کردم. اما ماژول رو نمایش نمی ده . ویرایش شده مرداد 92 توسط probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 ببین من در تماس فقط ایمیل وارد کردم و یک منو ساختم ارتباطش دادم به تماس. حالا یه ماژول بدون موقعیت ساختم و فقط برای این منو فعالش کردم. اما ماژول رو نمایش نمی ده . با سلام خوب عزيز من بازم درست به نوشته ها توجه نكرديد. من خدمتتون عرض كردم كه يك ماژول از نوع Html دستي بسازيد و اين ماژول رو فقط در منوي تماس با ما انتشار بديد، البته در موقعيتي مناسب در اين صفحه حالا شما بايد تنها كاري كه بكنيد اينه كه در يكي از موقعيت هاي قالبتون البته جاي مناسب را پيدا كنيد و آنرا در آن موفقيت انتشار بديد تا در آن موقعيت و در صفحه تماس با ما نمايش داده شود لطفا اسم سايتتون رو هم بگذاريد تا در صورت امكان موقعيت هاي قالبتون رو بشه ديد و بهتر راهنمايي كرد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 ببینید کاری که شما انجام دادی اینه که اومدی در موقعیتی که در بالای content وجود داره ماژول خودت رو انتشار دادی. اما من این موقعیت رو ندارم. به این دلیل بود که گفتم می خوام در بالای کامپوننت تماس که در content منتشر شده متن مورد نظرم قرار بگیره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من همچنان منتظر ديدن سايت شما هستم در پست قبلي گفتم كه اسم سايت رو قرار بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 لوکاله عزیزم اما گفتم ، بالای content که کامپوننت در اون منتشر شده موقعیتی نیست که ماژولی رو درش منتشر کنم. و به دلایلی نمی شه که ایجاد کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام - شما همچنان نگفتيد كه ماژول فوق را تونستيد در صفحه تماس با ما انتشار بديد يا نه؟ حالا فرقي نميكنه كه كدوم موقعيت از قالب. - خوب اگر موقعيت نداره و شما هم نمي تواني اين موقعيت ها رو بسازي، بهتر نيست كه از قالبي استفاده كني كه تعداد موقعيت هاش بيشتر باشه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 تعداد زیاده اما بالای content چیزی ندارم و نمی خوام باشه . اما راه دیگه ای هم وجود داره . قبلا انجام دادم با j1.5 باید یررسی کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام کافیه وارد مسیر زیر شوید components/com_contact/views/contact/tmpl/default.php تقریبا" در ابتدای فایل خط زیر را میتونید ببینید <div class="contact<?php echo $this->pageclass_sfx?>"> کافیست قبل از خط فوق یک دایو ایجاد کنید و داخل آن هر چیزی که میخواهید قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام کافیه وارد مسیر زیر شوید components/com_contact/views/contact/tmpl/default.php تقریبا" در ابتدای فایل خط زیر را میتونید ببینید <div class="contact<?php echo $this->pageclass_sfx?>"> کافیست قبل از خط فوق یک دایو ایجاد کنید و داخل آن هر چیزی که میخواهید قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام جناب صفرعلي لطفا كمي راجعبه اين مسيري كه گفتيد، كه - چطور فايلهايي در اينجا قرار ميگيرند - و اينكه آيا هميشه اين فايل مكاني براي تعريف موقعيت هاي قالب است يا اينجا اينطوره - و اينكه دايو ايجاد كرده و درونش هر چي بنويسيم منظورتون چيه از هر چي در صورت امكان يه نمونه كوچكي از دايو را بنويسيد. - در صورت انجام اين كار آيا موقعيتي جديد در قالب ايجاد خواهد شد؟ با تشكر ویرایش شده مرداد 92 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 با سلام جناب صفرعلي لطفا كمي راجعبه اين مسيري كه گفتيد، كه چطور فايلهايي در اينجا قرار ميگيرند و اينكه آيا هميشه اين فايل مكاني براي تعريف موقعيت هاي قالب است يا اينجا اينطوره و اينكه دايو ايجاد كرده و درونش هر چي بنويسيم منظورتون چيه از هر چي در صورت امكان يه نمونه كوچكي از دايو را بنويسيد. در صورت انجام اين كار آيا موقعيتي جديد در قالب ايجاد خواهد شد؟ با تشكر این مسیر قالب تمس با ماست ! برای ایجاد یک موقعیت کافیه این کد رو اضافه کنید و یک دایو ایجاد کنید. همین. <div class"x" > z </div> به جای x نام کلاسی که براش نوشتید و به جای z مطالبی که می خواهید درون این موقعیت قرار بگیره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 آقا مصطفی شاه کلید مشکلات همیشه دست شماست. ممنون فقط یه مشکل دیگه، اطلاعات تماس رو چرا نمایش می ده ؟ با وجود اینکه چیزی داخلش نیست. اینم تصویرش : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13765860161.png راهی داره که نمایش نده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام با سلامجناب صفرعلي لطفا كمي راجعبه اين مسيري كه گفتيد، كه- چطور فايلهايي در اينجا قرار ميگيرند- و اينكه آيا هميشه اين فايل مكاني براي تعريف موقعيت هاي قالب است يا اينجا اينطوره- و اينكه دايو ايجاد كرده و درونش هر چي بنويسيم منظورتون چيه از هر چي در صورت امكان يه نمونه كوچكي از دايو را بنويسيد.- در صورت انجام اين كار آيا موقعيتي جديد در قالب ايجاد خواهد شد؟با تشكر اون مسیر چیز خاصی نیست فقط خروجی فرم تماس به زبان php میباشدمنظور از هر چی ، نوشتن هر چیزی که میخواهید به زبان html نمایش بدید . البته موقعیت برای ماژول نمیتونید ایجاد کنیداینم نمونه کد :<div id="myid" class="myclass"><p>This Is a Text</p><a href="www.joomina.ir">Joomina</a></div> کدها رو در نوت پد وارد کنید جهت علائم را بهتر میبینید آقا مصطفی شاه کلید مشکلات همیشه دست شماست. ممنون فقط یه مشکل دیگه، اطلاعات تماس رو چرا نمایش می ده ؟ با وجود اینکه چیزی داخلش نیست. اینم تصویرش : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13765860161.png راهی داره که نمایش نده ؟ تو پست شماره 12 من یک نکته رو فراموش کردم بگم و اون اینکه ، فایلی که در اون مسیر بهش اشاره کردم را در همون مسیر ویرایشش نکنیدیک کپی از اون فایل در پوشه html قالبتون قرار بدید و از آنجا ویرایش کنید تا فایلهای هسته دست نخورده باقی بمانندکافیه تو قالبتون مسیر زیر را ایجاد کنیدtemplates/your template/html/com_contact/contactبعد فایل default.php را در آن کپی کنید و ویرایشهای لازم را انجام بدیدتغییراتی که در فایل اصلی هسته ایجاد کردید را به حالت اولیه بازگردانیددر مورد عدم نمایش جزئیات تماس بصورت زیر انجام بدیددر تب Display Options تمامی گزینه ها را روی Hide قرار بدیددر همین تب گزینه Display format را روی Plain قرار بدید و تغییرات را ذخیره کنیدسپس به مسیر زیر برویدlanguage/fa-IR/fa-IR.com_contact.iniدر فایل فوق ترجمه متغیر COM_CONTACT_DETAILS را حذف کنیداگر چنانچه مشکلی در ظاهر فرم باشه دیگه مربوط به css قالبتون میشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر