پدرام 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام دوستان من انتقال هاست به هاست داشتمk2 من این ارور رو میده موقع ورود مطلب جدید و تاریخ رو بهم ریخته نشون میده پیام calender.setup Nothing setup(nofieds found) please check your code و تاریخ هم به این شکل یب ظ _UTCE_ شهریور+ 0000R لطفا راهنمایی کنید کارهایی هم که گفتین کردم ولی باز مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در مهر 94 سلام این مشکل تاریخ افزونه کا2 هنوز پابرجاست.من از آخرین نسخه جوملا و این افزونه استفاده میکنم بهترین راه حل همینه که زمان ذخیره مطلب تاریخ های ایجاد و انتشار رو پاک کنید و بعد مطلب رو دخیره کنید حالا اگر پیش اومد و تاریخ ها رو پاک نکردید و مطلب باز نشد براحتی میتونید مطلب رو از طریق زیر باز کرده و تاریخ ها رو پاک کنید تا مشکل حل شه: در مدیریت زبان ها زبان بخش مدیریت را انگلیسی کنید و به مدیریت کا2 رفته و مطلب مورد نظر را باز کنید و تاریخ رو پاک کنید و بعد از اتمام میتونید دوباره زبان مدیریت رو فارسی کنید و نیازی نیست که حتما در دیتا بیس این کار رو انجام بدید. بدرود... 1 واکنش ها : ali2535 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر