paitakht_pc 3 ارسال شده در مرداد 92 من تازه ماژول k2 رو نصب کردم که دو مشکل باهاش دارم میخواستم ببینم چجوری میتونم مطلبی که تو k2 رو نوشتم موقعیتشو رو بزارم جای مطلب پیشفرض جومینا چون موقعیت تو قالب برای اونجا نتونستم پیدا کنم؟ بعدشم که مشکل تاریخش بود ممنون میشم دوستی بتونه راهنمایی بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام مورد اول که متوجه نشدم منظورتون رو ولی برای مورد دوم تاپیک کلی ایجاد شد http://forum.joomina.ir/topic/21951-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1k2-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/ مشکل مربوط یه تاریختون رو میتونید در همان تاپیک پیگیری نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paitakht_pc 3 ارسال شده در مرداد 92 با تشکر از پاسختون مشکل اول من این بود که نتونستم content افزونه k2 رو بزارم جای content خود جومینا مثلا میزاشتم right و متن میومد راست ولی نتونستم بزارم وسط بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم برای اینکار لازم نیست کار خاصی انجام بدین فقط منویی مشخص کنید و در نوع منو از منابع کی2 (مجموعه ها و مطالب کی2) استفاده کنید، محتوا در همان قسمت content نمایش داده خواهد شد اگر منظورتون چیز دیگه ای هستش لطفا دمو بذارید تا دقیق تر بررسی بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر