aliilya 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ببخشید من چند روزه وقتی میخوام مطلب جدید تو سایت بزارم صفحه سفید میاد و بعد هم خبری نمیشه.ممنون میشم منو راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما نمایش خطا را فعال کنید تا ببینیم چه خطایی میده به مدیریت هاست بگید فعالش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ارور ها فعاله .ولي هيچ اروري نميده فقط ميخواد بره به آدرس مورد نظر. مرورگر هنگ ميكنه و صفحه سفيد ميمونه همين .مشكل هم از مرورگر نيست .همه گزينه هاي جوملا هم درسته فقط همين كه ميخوايم مطلب جديد بزاريم اينجوري ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر صفحه سفید میشه و پیام خطا رو نشون نمیده یعنی نمایش پیامهای خطا فعال نیست میتونید فایل لاگ ارورهاتون رو بررسی کنید ببینید چه خطایی ثبت شده و بر اون اساس اقدام به رفعش کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : aliilya نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر صفحه سفید میشه و پیام خطا رو نشون نمیده یعنی نمایش پیامهای خطا فعال نیست میتونید فایل لاگ ارورهاتون رو بررسی کنید ببینید چه خطایی ثبت شده و بر اون اساس اقدام به رفعش کنید موفق و پیروز باشید یا حق دوست من فقط اين نوشته روي مرورگر مياد و هيچ اتفاقي نمي افته http://pesbaz.com/administrator/index.php?option=com_content§ionid=-1&task=edit&cid[]=1126 يعني صفه سفيد ميمونه خواهشن كمكم كنيد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام لطفا در قرار دادن اطلاعات توجه کنید دوست عزیز پوشتون پسورد داره، ادمین اطلااعات ورود داره، چطور انتظار دارید دوستان بتونن صفحه مورد نظر رو ببینن؟ میتونید خطای مورد نظر رو اینجا بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام بخشيد ولي من خطا رو نذاشتم. اون آدرسي كه مرورگر وقتي ميخواد بره به درج مطلب جديد رو گذاشتم كه نميره و اين آدرس مياد و صفحه سفيد ميمونه http://pesbaz.com/administrator/index.php?option=com_content§ionid=-1&task=edit&cid[]=1126 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام بله معلومه نبایدم بیاره چون sectionid زده 1- و همچین چیزی کلا غلطه افزونه خاصی نصب کردید که اینطور شد؟ اگر خودبخود اینطور شده یکبار از اطلاعات فعلی پشتیبان تهیه کنید و سپس آخرین ورژن مربوط به جوملا 1.5 رو در هاست اکسترکت کنید ببینید فرقی میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مرداد 92 نه داداشي چيزي نصب نكردم البته ما يه گروهيم ولي معمولا كسي جز من چيزي نصب نميكنه .البته من جوملا 1.5.26 رو كامل دوباره تو هاست ريختم و اكستركت كردم ولي خبري نشد و همچنان مشكل پا برجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملا + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید ، در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام پيام خصوصي شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام مشکل از کامپوننت JCE بود که با تعویض ادیتور پیشفرض در قسمت تنظیمات اصلی و همچنین غیرفعال کردن پلاگین Editor - jce حل شد ! نمیدونم چیکار کردید که اینطور شده ولی خود کامپوننت خطای 404 میداد . بهتره حذفش کنید و آخرین نسخه آن را نصب و استفاده کنید فعلا" ادیتور Tiny MCE را براتون پیشفرض قرار دادم موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : رامین انگوتی و aliilya نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر