golbazi 31 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من افزونه اسلاید شو HTML جومینا از سایت جومینا دانلود کردم و هنگام نصب پیغام خطاهایی ظاهر میشه لطف کنید تست کنید و یک فایل سالم در اختیار قرار بدین تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما اول » لینک افزونه ای که دانلود کردید را قرار بدید دوم » متن خطا اینجا قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) افزونه رو از خود سایت جومینا دانلود کردم ادرس ویرایش شده مرداد 92 توسط golbazi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در مرداد 92 افزونه رو از خود سایت جومینا دانلود کردم ادرس پیغام خطا خطا در بارگذاری XML /home2/aitcuast/domains/invisionpower.ir/public_html/tmp/install_520a07ef3adc2/mod_dpslider.xml XML: StartTag: invalid element name XML: Sequence ']]>' not allowed in content XML: internal error XML: Extra content at the end of the document JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما ببینید که افزونه فایل xml دارد؟! برسی کنید که در فایل configuration.php مسیر پوشه tmp و log درست باشه چون اینجا مسیر home2 نوشته نباید اینطور باشه شما این عدد 2 را پاک کنید و دوباره امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در مرداد 92 فایل xml موجود است عدد 2 رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم اما جواب نگرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در کنترل پنل هاستتون اگر home شماره گذاری شده ، نباید عدد 2 را حذف کنید ! برای رفع اون خطا نیز فایل xml را ویرایش کنید . در خط 15 که قسمت توضیحات افزونه میباشد بعد از CDATA یک علامت ] قرار بدید و تغییرات را ذخیره کنید سپس مجددا" فایلها را زیپ کرده و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : golbazi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر