hadijoomla 5 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام من این ماژول رو دانلود کردم JM Slideshow Responsive وقت دانلود توی دموش یه افکت رو نشون داده که من به خاطر همون افکت دانلودش کردم اما الان اون افکت رو نداره آیا میشه اضافه کرد بهش؟ لینک افکتش هم اینه البته دوتا نشون میده منظور من افکت دومیه اونی که پایین قرار داره http://demo.joomlaman.com/extensions/index.php?option=com_content&view=article&id=1&extension_id=22&Itemid=102 ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی تاپیک منتقل شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما در قسمت Advance option هیچ تنظیماتی وجود نداره که بشه افکت یا fade رو عوضش کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما در قسمت Advance option هیچ تنظیماتی وجود نداره که بشه افکت یا fade رو عوضش کنید؟ تنظیمات برای تغییر افکت داره اما اون افکتی که من می خوام نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما خوب احتمال داره اون اختصاصی شده باشه به هر حال کاری از دست ما شما بر نمیاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر