sad 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام یک صفحه ی اینترو ساختم اما نمیدونم چه جوری نمایشش بدم!میشه بگید چه جوری باید این کاررو انجام بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست عزیز صفحه اینترو که ساختید به نام index.html ذخیره کنید و کل فایل های صفحه اینترویی که ساختید رو در قسمت root هاست و یا اینکه همانجایی که سایتتون رو نصب کردید ایمپورت کنید،کار تمام است و الان وقتی که آدرس سایتتون رو فراخوانی بکنید میبینید که صفحه اینتروی شما بالا میاد اگر سوالی بود بگید تا راهنمایی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست عزیز صفحه اینترو که ساختید به نام index.html ذخیره کنید و کل فایل های صفحه اینترویی که ساختید رو در قسمت root هاست و یا اینکه همانجایی که سایتتون رو نصب کردید ایمپورت کنید،کار تمام است و الان وقتی که آدرس سایتتون رو فراخوانی بکنید میبینید که صفحه اینتروی شما بالا میاد اگر سوالی بود بگید تا راهنمایی کنم سلام صفحه ی اینترو من شامل فایل های indexوcssوjs من دقیق متوجه نشدم میشه بیشتر راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما همه آنها را همان طور که بود در root قرار بدید یعنی وقتی زیپ شده است و آپلود کردید در هاست تان فقط extract (از حالت فشرده خارج کردن) کنید آن فایل index هم که به احتمال خیلی قوی پسوند html باید داشته باشه هم چک کنید که پسوند دیگه ای نباشه فقط html index.html 1 واکنش ها : sad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما همه آنها را همان طور که بود در root قرار بدید یعنی وقتی زیپ شده است و آپلود کردید در هاست تان فقط extract (از حالت فشرده خارج کردن) کنید آن فایل index هم که به احتمال خیلی قوی پسوند html باید داشته باشه هم چک کنید که پسوند دیگه ای نباشه فقط html index.html من این کاررو کردم اما صفحه ی اصلی رو نشون میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بذارید کامل توضیح بدم اکثر سرورها بر اساس الویت به دنبال فایل های index.html و اگر پیدا نشد دنبال index.php هستند خوب index.php که فایل اصلی جوملای شماست پس برای صفحه اینترو و برای اینکه صفحه اینترو قبل از صفحه سایت باز بشه پسوند فایل اصلی صفحه اینترو را index.html می گذارند که کاربر اول این فایل رو ببینه پس index.html صفحه اینترو باید پیش دیگر فایل های اصلی root باشه تا مرورگر اونو بخونه فایل های مکمل هم همون جور که در زیپ شده قرار داشتند کنار index.html قرار بدید. حالا یا تو پوشه بوندن یا نبودند فرقی نمی کنه مهم اینه که ادرس دهی تغیر نکنه امیدوارم متوجه شده باشید 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مرداد 92 من این کاررو کردم اما صفحه ی اصلی رو نشون میده. سلام دوست عزیز اگر میشه فایلتون را برام ایمیل کنید تا بررسی کنم و مشکل رو حل و در اختیارتون قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milititi 1 ارسال شده در مهر 93 منم همونهایی که گفتید رو انجام دادم اما نمیشه...روی لوکال تست میکنم localhost/name sait اما نمیشه...قالب اینترو هم توی ریشه گذاشتم ممنون راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 سوال جدیددر تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر