کشاورز 2 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام دوستان فوکاگالرمی جومینا رو نصب کردم تو مدیریت فوکا پیغام خطا دیتابیست میده عکس رو ارسال کردم ممنون میشم راهنمایی کنید ویرایش شده مرداد 92 توسط کشاورز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما لطفن متن خطا رو قرار بدید عکس اصلن خطا معلوم نیست چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما لطفن متن خطا رو قرار بدید عکس اصلن خطا معلوم نیست چیه Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/saediind/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 263 Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/saediind/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 263 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/saediind/public_html/administrator/components/com_phocagallery/libraries/phocagallery/render/renderadmin.php on line 70 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام http://www.phoca.cz/documents/16-joomla/573-most-frequent-errors موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من از این صفحه چیزی متوجه نشدم میتونید بیشتر کمک کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در شهریور 92 یه نکته ای که متوجه شدم هر فوکاگاری چه فارسی چه انگلیسی رو نصب میکنم این پیغام رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام آخرین نسخه افزونه رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید چون خطاها مربوط به دیتابیس میشه بهتره افزونه رو از طریق نصب از پوشه نصب کنید معمولا وقتی مشکلی در جداول باشه این خطاها بروز میکنه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر