bluetooth153 1 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام من قالب یو بالانس رو خریدم اما نمیدونم بعضی از ماژول هایی که استفاده کرده چی هست آدرس قالب : http://www.yootheme.com/demo/joomla/balance من الان ماژول اسلاید شو و اون سه ماژول بالای مطلب اصلی (چرخه خواب ، وعده غذایی و فعالیت های ورزشی) و همچنین ماژولی که در ساید بار به صورت اسلایدر استفاده کرده و داخلش نظرات و اخبار و برچسب ها رو نمایش داده ، رو نمیتونم پیدا کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید منتظرم خدانگهدار ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی لینک به دلیل تبلیغی بودن حذف و لینک اصلی با همان محتوا جایگزین شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 در مدیریت ماژولها ، انتخاب موقعیت را انتخاب کن بترتیب موقعیت های top-a - top-b - sidbar-a را انتخاب کن اگر موقعیتشون رو عوض نکرده باشید . پیداش میکنید و باز اگر پیداش نکردین عنوان را در فیتر وارد کن و جستجو کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bluetooth153 1 ارسال شده در مرداد 92 در مدیریت ماژولها ، انتخاب موقعیت را انتخاب کن بترتیب موقعیت های top-a - top-b - sidbar-a را انتخاب کن اگر موقعیتشون رو عوض نکرده باشید . پیداش میکنید و باز اگر پیداش نکردین عنوان را در فیتر وارد کن و جستجو کن ببخشید اصلا متوجه نشدم من خود ماژول رو میخوام منظورم از ماژول ، افزونه هستش . من موقعیت ماژول ها رو از طریق tp=1 پیدا کردم و مشکلی در این زمینه ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 توی منوی کامپوننت برید ببینید عنوانی با نام widgetkit با وبجت کیت دارید نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bluetooth153 1 ارسال شده در مرداد 92 توی منوی کامپوننت برید ببینید عنوانی با نام widgetkit با وبجت کیت دارید نه توی منوی کامپوننت مدیریت جوملا ندارم ولی توی پلاگین ها چند تا ویدجت کیت دارم با این نام ها : System - Widgetkit System - Widgetkit zoo System - Widgetkit Joomla نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر