mehrdad.noori 6 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من از ماژول bt content slider ترجمه فارسی جومینا استفاده می کنم . یک مشکلی با این ماژول دارم و اونم اینه که تصاویر رو اشتباهی به جای هم نشون میده ، البته بگم که خیلی از این ماژول در صفحه استفاده کردم. تصویر یک مطلب دیگه رو برای مطالب دیگه نشون میده. چطور میشه این مشکل رو حل کرد سایت : www.volleyballiran.com ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام تنظیمات مربوط به مجموعه ها و مطالب رو بررسی کنید احتمالا در اونها اشتباهی رخ داده بعد هم کش جوملا و مرورگر رو حذف و دوباره تست کنید 2 واکنش ها : mehrdad.noori و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در مرداد 92 سلام تنظیمات مربوط به مجموعه ها و مطالب رو بررسی کنید احتمالا در اونها اشتباهی رخ داده بعد هم کش جوملا و مرورگر رو حذف و دوباره تست کنید چه تنظیماتی میشه بیشتر توضیح بدید ؟ با پاک کردن کش نیز کاری پیش نرفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در شهریور 92 چه تنظیماتی میشه بیشتر توضیح بدید ؟ با پاک کردن کش نیز کاری پیش نرفت خب اونقدر دوستان جواب ندادن ، خودم کلی تلاش کردم ، متوجه مشکل شدم ، بسیار ساده بود ، عکس هایی که اسم فایلشون مشابه باشه این مشکل براشون پیش میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر