kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 سلام من افزونه ای میخوام رو ویر چومارکت برای فروش شارژ و روی جوملا 2.5 نصب بشه از سایت جومینا دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده!! نصب افزونه: SQL error file DB function failed with error number 1050 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام اون افزونه فک کنم برای جوملا 1.5 بود بهتر با اقای تهرانی صحبت کنید 1 واکنش ها : kavpar به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 سلام اون افزونه فک کنم برای جوملا 1.5 بود بهتر با اقای تهرانی صحبت کنید کجا میتونم پیدا کنم برای جوملا 2.5 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما گفته شد با آقای تهرانی صحبت کنید! شما تماس ایشون در جومینا مارکت است 2 واکنش ها : kavpar و دفاعی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما گفته شد با آقای تهرانی صحبت کنید! شما تماس ایشون در جومینا مارکت است ببخشید یه چند وقتیه جومینا مارکت برام باز نمیشه با موزیلا و هم گوگل کروم امتحان کردم تغییر آدرس میده به http://ww2.joominamarket.com/?folio=7POYGN0G2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگه سرچ کنید زودتر به جواب میرسید یه سر به اینجا بزنید http://forum.joomina.ir/topic/11020-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8/page-6 یا حق 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، دفاعی و kavpar به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام برای جوملا 2.5 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/11364-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%BE تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : kavpar و دفاعی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 با تشکر از تیم مدیریت جومینا و نویسنده آقای انگوتی من فقط درگاه بانک ملت رو دارم به همین خاطر virtual freer رو نصب کردم ولی به بانک ملت متصل نمیشه خطای زیر رو میده : خطای سیستمدر اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا: 421 امروز درگاه بانک برام فعال شده اولین بارمه لطفا اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز ، اسکریپت virtual freer تو سایت خودش پشتیبانی داره مشکلات مربوط به این اسکریپت و افزونه های اتصال به بانک مربوط به آن را در همونجا مطرح کنید اینجا فقط پیرامون مشکلات و مسائل جوملا بحث و گفتگو میشود موفق و پیروز باشید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در مرداد 92 با تشکر از تیم مدیریت جومینا و نویسنده آقای انگوتی من فقط درگاه بانک ملت رو دارم به همین خاطر virtual freer رو نصب کردم ولی به بانک ملت متصل نمیشه خطای زیر رو میده : خطای سیستمدر اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا: 421 امروز درگاه بانک برام فعال شده اولین بارمه لطفا اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست ؟ سلام دوست عزیر من خودم با این نرم افزار کار کردم وحال حاضر هم استفاده میکنم شما برای رفع این مشکل بهترین کار این هست که با پشتیبانی نرم افزاری بانک ملت تماس بگیرین خودشون مشکلتون رو حل میکنند در ضمن که تا اونجایی که من میدونم باید ای پی داده شده به بانک باای پی سرور شما همخوانی کامل داشته باشه در غیر این صورت با مشکل مواجه میشین 1 واکنش ها : kavpar به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 ممنون درگاه رو ست کردم و یک خرید انجام دادم خرید با موفقیت انجام شده اما در آخر رمز شارژ رو نشون نداد و این ارور رو داد : jos-Error: نمایش یافت نشد [نام, نوع, prefix]: article, php, contentViewJSite -> dispatch() @ /home/hgeywmnm/public_html/index.php:42JComponentHelper :: renderComponent() @ /home/hgeywmnm/public_html/includes/application.php:197JComponentHelper :: executeComponent() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:351require_once() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:383JController -> execute() @ /home/hgeywmnm/public_html/components/com_content/content.php:16ContentController -> display() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:761JController -> display() @ /home/hgeywmnm/public_html/components/com_content/controller.php:74JController -> getView() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:677JError :: raiseError() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:903JError :: raise() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/error/error.php:251 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 ممنون درگاه رو ست کردم و یک خرید انجام دادم خرید با موفقیت انجام شده اما در آخر رمز شارژ رو نشون نداد و این ارور رو داد : jos-Error: نمایش یافت نشد [نام, نوع, prefix]: article, php, contentView JSite -> dispatch() @ /home/hgeywmnm/public_html/index.php:42 JComponentHelper :: renderComponent() @ /home/hgeywmnm/public_html/includes/application.php:197 JComponentHelper :: executeComponent() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:351 require_once() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:383 JController -> execute() @ /home/hgeywmnm/public_html/components/com_content/content.php:16 ContentController -> display() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:761 JController -> display() @ /home/hgeywmnm/public_html/components/com_content/controller.php:74 JController -> getView() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:677 JError :: raiseError() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:903 JError :: raise() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/error/error.php:251 کسی راهنمایی نمیکنه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام لطفا" قوانین تالار را رعایت فرمایید ! این بخش مربوط به درخواستها میباشد . مشکلات خود را در انجمن مشکلات و در بخش مرتبط با سوالتون مطرح فرمایید تاپیک بسته شد ! موفق و پیروز باشید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر