probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام قالب ja_elastics من با یک بسته نصبی 2 سایت زدم با توضیحاتی که می گم ، یه مشکل پیش اومده ، کاری که می خوام انجام بدم اینه که عرض content رو فقط و فقط برای صفحه اصلی تغییر بدم. در سایت 1 : بسته نصبی رو با اطلاعات نمونه نصب کردم . یه کلاس داره به نام : .ja-frontpage #ja-content که با ویرایشش مشکلم حل می شه . این هم کد این بخش که با وب دولوپر در آوردم. html > body#bd.bd.fs3.com_content.body-rtl.body.ja-frontpage > div#ja-wrapper > div#ja-container.wrap.ja-r1.clearfix > div#ja-main-wrap.main.clearfix > div#ja-main.clearfix.masonry > div#ja-content.ja-content.ja-masonry.masonry-brick اما مشکل من در سایت 2 هستش . در سایت 2 : بسته نصبی رو بدون اطلاعات نمونه نصب کردم . اما با ویرایش کلاس ذکر شده ، مشکل حل نمی شه ! دلیلش هم فکر می کنم اینجا مشخصه ، به رنگ قرمز در کد قبلی توجه کنید! در اینجا وجود نداره ! html > body#bd.bd.fs3.com_content.body-rtl > div#ja-wrapper > div#ja-container.wrap.ja-r1.clearfix > div#ja-main-wrap.main.clearfix > div#ja-main.clearfix.masonry > div#ja-content.ja-content.ja-masonry.masonry-brick ویرایش شده مرداد 92 توسط probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 فکر می کنم سوال من جا موند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر