hesamtabatabaei 0 ارسال شده در مرداد 92 .سلام وقت همگی بخیر من یک قالب چند استایلی دارم که در صفحه اول سایت یه کنترل پنلی داره که میتونیم رنگ ها و فونت ها رو عوض کنیم ، حالا این پنل را از تنظیمات قالب بسته ام و نمایش داده نمیشود. میخواستم ببینم برای این مدل قالب ها میشه فقط یک تنظیم خاص روی قالب اعمال کرد که روی هر کامپیوتر یکسان نمایش داده بشه سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما یعنی از تنظیمات قالب نمی توانید رنگ یا فونت دلخواه و پیشفرض را انتخاب کنید؟ تنظیم پیشفرض برای همه نمایش داده می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما یعنی از تنظیمات قالب نمی توانید رنگ یا فونت دلخواه و پیشفرض را انتخاب کنید؟ تنظیم پیشفرض برای همه نمایش داده می شود میشه تغییر داده ولی مثلا من رنگ قرمز قالب را پیش فرض میکنم در تنظیمات قالب تو سیستم خودم نشون میده ولی سیستم های دیگه رنگ اصلی قالب را میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مرداد 92 میشه تغییر داده ولی مثلا من رنگ قرمز قالب را پیش فرض میکنم در تنظیمات قالب تو سیستم خودم نشون میده ولی سیستم های دیگه رنگ اصلی قالب را میاره اگر امکان داره لطفا لینک بدید برای این کار می تونید به صورت دستی با دستورات سی اس اس این کار را انجام بدید فقط کافی اخر دستور مورد نظر عبارت !important را قرار بدید برای مثال می خواهید رنگ بک گراند را عوض کنید: body { background:#e2e2e2 !important; } 1 واکنش ها : hesamtabatabaei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما احتمال داره مشکل از کش مرورگر یا کش قالب باشه شما قالب را روی یک رنگ تنظیم کرده و لینک سایت تان هم قرار بدید و بگویید روی چه رنگی تنظیم شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در مرداد 92 اگر امکان داره لطفا لینک بدید برای این کار می تونید به صورت دستی با دستورات سی اس اس این کار را انجام بدید فقط کافی اخر دستور مورد نظر عبارت !important را قرار بدید برای مثال می خواهید رنگ بک گراند را عوض کنید: body { background:#e2e2e2 !important; } ، ها رو به صورت دستی خود تغییر دادم و فایل های اضافی برای رنگ بندی ها دیگه را پاک کردم خوب شد css سلام مرسی از راهنمایی شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر