sajad_salehi 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان میشه بگید این سایت از چه افزونه ای برای نمایش تورهاش استفاده کرده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما sobi pro البته یه تغیراتی در استایل داده شده 1 واکنش ها : sajad_salehi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_salehi 0 ارسال شده در مرداد 92 ممنون جناب میری من چطور می تونم این تغییرات رو لحاظ کنم. تا اونجایی که من با sobi کار کردم همچین امکانی رو ندیدم. آیا قالب و یا پلاگینی هم استفاده شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما خوب این که شخصی سازی شده حرفی توش نیست احتمال زیاد باید در قالب افزونه دست بردند یا قالب جدید براش زدند مثلن این جستجویی که کردم را ببینید : https://www.google.com/search?q=sobi+pro+templates&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر