fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 سلامدوستان من نمی دانم چرا منوهای قالب من اینطوری شده است؟http://1127.khanesalamat.ir/دمو از سایت اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در خط 66 مسیر templates/rt_entropy/css/template.css کد زیر قرار دارد #rt-header { padding: 50px 0;} کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید #rt-header { padding: 0 0 50px;} کدهای زیر را هم در انتهای همین فایل وارد کنید div#rt-top div.rt-container div.rt-alpha { width: 200px;}div#rt-top div.rt-container div.rt-omega { width: 700px;} در خط 19 مسیر templates/rt_entropy/css/style1.css کد زیر قرار دارد .headerpanel-divider-divider2 { background: url("../images/style1/headerpanel/header-divider2.png") repeat-x scroll 50% 0 transparent; border-top: 1px solid #9A260D;} خط زیر را به کد بالا اضافه کنید margin: -73px 0 0; موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : fcmatoo و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 سلام خیلی ممنون از لطف شما یک سوال دیگر داشتم عکس زیر را مشاهده بفرمائید http://khanesalamat.ir/images/333.jpg من می خواهم لوگو مثل این عکس بشود در حالی که الان لوگو مثل این عکس شده است http://khanesalamat.ir/images/112.png نکته بعدی اینکه زیر منو را نگاه کنید یک کادر سفید رنگ است که سایه دارد چی کار کنم قالب من هم مثل ان بشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید و صبور باشید ! من لوگوی موردنظر رو در سایتتون ندیدم اگر آدرس سایت تغییر کرده ، لینکش رو قرار بدید اون قسمت سایه دار هم بنا به لینک پست اول یک عکس میباشد images/stories/demo/frontpage/frontpage-tab3.jpg موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 سلام و ممنون ببخشید چون همزمان داشتم تو لوکال داشتم کار می کردم یادم رفت تو هاست هم تغییرات را اعمال کنم الان تغییرات را اعمال کردم ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در خط 64 فایل template.css کد زیر قرار دارد #rt-header-panel-divider { bottom: -20px; height: 20px; position: absolute; width: 100%; z-index: 1500;} مقدار 1500 را به 1499 تغییر بدید سپس در انتهای همین فایل کدهای زیر را هم وارد کنید div#rt-top div.rt-container div.rt-grid-6 div.logo-block div.centered a { height: 150px; position: absolute;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) ممنون از لطف شما خیلی زحمت کشیدید می شه بالای منو چنین کادری را درست کرد مثل آن کادر بنفش بالای منو تو قالب یک موقعیت هم دارد به نام top-f و top-e ولی هر کاری کردم درست نشد تو را خدا ببخشید زیاد سوال می پرسم باور کنید خیلی از جاها را خودم دارم درست می کنم وقتی مجبور می شوم سوال می پرسم ویرایش شده مرداد 92 توسط fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خب اگر موقعیت داره ماژولی در آن منتشر کنید تا بهتر متوجه شویم کجای قالب است میخواهید بکگراند قرار بدید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 مثل عکس زیر که بالای منو یک کادر بنفش است می خواهم بالا منوی سایت که کادر قهوه ای است یک کادر بنفش قرار بدهم بله می خواهم یک کادر بالای منو به شکل این عکس قرار بدهم می خواهم سعی کنم شکل بالای سایت مثل این عکس بشود البته اگر بشود من واقعا تشکر می کنم که در این چند روزه راهنمائی ام کردید بسیار ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر بالای منوها موقعیت ندارید و نمیتونید موقعیت ایجاد کنید کافیست تصویری رو که مسیرش در کد زیر مشخصه آن را بصورت گرافیکی ویرایش کنید در خط 30 مسیر templates/rt_entropy/css/style1.css کد زیر قرار دارد #rt-top { background: url("../images/style1/headerpanel/topbar-overlay.png") repeat scroll 50% 0 #C64B27; border-bottom: 1px dashed #571604;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 اگر بالای منوها موقعیت ندارید و نمیتونید موقعیت ایجاد کنید کافیست تصویری رو که مسیرش در کد زیر مشخصه آن را بصورت گرافیکی ویرایش کنید دقیقا باید چی کار کنم؟من هر کاری می کنم و هر سایزی را می دهم کادر بنفش می آید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام کدهای زیر را در انتهای مسیر templates/rt_entropy/css/fusionmenu-rtl.css اضافه کنید ul.menutop li a, ul.menutop li.active a { margin: 25px 0 0 0 !important; padding: 6px 0 11px 0 !important;}ul.menutop { margin: 47px 0 0 0;}ul.menutop li { border: none !important;}ul.menutop li a span { color: #999;}ul.menutop li.active a span { color: red;} در خط 66 مسیر templates/rt_entropy/css/template.css کد زیر قرار دارد #rt-header { padding: 0 0 50px;} بصورت زیر اصلاح کنید #rt-header { padding: 35px 0 0;} کد زیر را هم به انتهای همین فایل اضافه کنید div#rt-maintop div.rt-omega div.rt-block { margin: -50px 0 -150px 0;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر