computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوباره به همه : دوستان مهربانم یک سوال - وقتی در سایتم کس عضو می شه براش بعده عضویت پیغام نمی ده که ممنون مثلا عضو شدی . چرا ؟ . نمی دونم . فکر کنم طبیعیش این باشه که یک پیغام بده ! نه ؟ حالا منتظر راهنمایی های شما عزیزان هستم . اگر پیشنهادی نیست که یک بار جوملا رو آپلود کنم فایل هاشو جایگزین قبلی بشه . پیشاپیش ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در بهمن 89 دوست گرامی این گزینه را می تونید از قسمت زیر می تونید این گزینه را فعال یا غیر فعال کنید مدیریت کلی > سیستم > تنظیمات کاربری در این قسمت گزینه فعال سازی کاربر جدید رو اگر بروی بله قرار بدهید لینک فعال سازی به ایمیل کاربر ارسال خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام اگر کاری رو که دوست عزیز mehrdadali14 فرمودن انجام دادین باید هاست شما از تابع ارسال ایمیل php که phpmail هست پشتیبانی کنه وگرنه باید تنظیمات smtp رو انجام بدید که در اون صورت هم باید هاست شما smtp رو پشتیبانی کنه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همگی منظور دوستمون اینه که پیام خوش آمد گویی وقت ثبت نام تو سایت نمی یاد یا همون تایید ثبت نام عضو می شه براش بعده عضویت پیغام نمی ده که ممنون مثلا عضو شدی منظورشون ایمیل ارسالی به کاربر نیست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام این مورد بر می گرده به قالبتون که این امکان درش نیست... کد زیر رو در زیر یکی از موقعیت های قالب که مناسب این امر باشه اضافه کنید و تست کنید ببینید حله یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همه دوستان مخصوصا برادر و رفیق همیشه همراهم مجتبی جان : دقیقا mogtabaa و مجتبی جان متوجه منظورم شدن . اما از همتون سپاسگزارم . من این کارو بررسی می کنم خبرتون می کنم . بازم ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همه مخصوصا مجتبی عزیزم : آقا من رفتم گذاشتم این کد رو اما بازم جواب نمی ده . البته ناگفته نمونه که template.css نداره این قالب من این ها css هاش هستن . joomla.css ie7hacks.css general.css layout.css modules.css menus.css extensions.css iehacks.css editor.css editor_content.css ie6hacks.css حالا باید چیکار کنم ؟ ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 سلام مهدی جلن شما به css ها کاری نداشته باشید... موقعیت های قالب در فایل index.php قرار می گیرند که شما کدی که در بالا عرض کردم رو در بالای یکی از موقعیتهای مناسب برای این موضوع قرار بدید و ذخیره کنید و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام مهدی جلن شما به css ها کاری نداشته باشید... موقعیت های قالب در فایل index.php قرار می گیرند که شما کدی که در بالا عرض کردم رو در بالای یکی از موقعیتهای مناسب برای این موضوع قرار بدید و ذخیره کنید و ... موفق باشید ممنون . درست شد اما رفته بالای هدر سایت کجای index.php بزارم بعده head یا توی head?میره بالای صفحه حتی بالای هدر سایت ! آخه head من اصلا توش body نداره ! جالبه من این کد رو هرکجای این فایل قرار می دم این پیغام جاش تغییر می کنه اما اونجایی که باید بره نمی ره . کسی از بچه ها می تونه یا لطف کنه بگه من دقیقا کجا بزار یا در پیغام خصوصی اطلاعات رو بدم بعد لطف کنن خودشون قرار بدن ؟ ممنون می شم . یا اگر زیاد نمیشه همه کدش رو اینجا بزارم ؟ چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 مهدی جان شما وقتی ساختار فایل index.php قالب رو ببینید موقعیت ها با توجه به اسمشون مشخص هستن و الان اگر می خواهی بالای هدر نباشه و زیرش باشه جایی که مربوط به کد این موقیت هست رو پیدا کنه و کدی که عرض کردم و زیرش قرار بده... (با آزمون و خطا بهتر می توجه خواهید شد) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 مجتبی جان دست گلت درد نکنه مشکل حل شد با آزمون و خطا فهمیدم کجا بزارم . خدا خیرت بده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر