sad 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام من چند وقت پیش اسلاید شوjs flexsliderرو نصب کردم و استفاده میکردم که سایتم پاک شد وبک اپی که داشتم برای قبل از نصب این ماژول بود حالا دوباره که این مازول رو نصب میکنم تصاویررو نمایش نمیده روی Simple Responsive Slideshow این هم امنحان کردم نمایش نمیده البته این رو قبل از پاک شدن سایت هم نشون نمیداد . دوستان اگه میدونند ایراد کجاست لطفا راهنمایی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ابتدا کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید اگر نتیجه نداد ممکنه با افزونه های دیگری تداخل داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ابتدا کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید اگر نتیجه نداد ممکنه با افزونه های دیگری تداخل داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق سلام کش مرورگر رو پاک کردم نتیجه ای نداد اما کش جوملارو نمیدونم چه جوری باید پاک کنم میشه راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام از منوی سایت گزینه تعمیرات را انتخاب کنید در سربرگ اول و دوم ، تمامی گزینه ها را انتخاب کنید و از تولبار بالا به ترتیب روی دکمه های بررسی و پاکسازی کلیک کنید در سربرگ سوم فقط روی دکمه پاکسازی کلیک کنید تا کشهای منقضی شده حذف گردند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : sad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 با سلام از منوی سایت گزینه تعمیرات را انتخاب کنید در سربرگ اول و دوم ، تمامی گزینه ها را انتخاب کنید و از تولبار بالا به ترتیب روی دکمه های بررسی و پاکسازی کلیک کنید در سربرگ سوم فقط روی دکمه پاکسازی کلیک کنید تا کشهای منقضی شده حذف گردند موفق و پیروز باشید یا حق سلام کش رو هم پاک کردم امانتیجه ای نداد.هیچ تصویری رو نشون نمیده.لطفا کمک کنید. از ماژول سوپرب اسلاید شو هم استفاده کردم وقتی یکجا منتشرش میکنم درسته اما وقتی ازش کپی میگیرم که یک جای دیگه هم منتشرکنم سایت کلا بالا نمیاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما این که در جای دیگه کپی می کنید و نمایش نمیده شاید به دلیل تنظیمات و کدنویسی های خود افزونه هست برای بنده بار این مشکل پیش اومده که دوتا ماژول که با js کار داشته باشند در یک صفحه با خودشون نمی سازند احتمال داره این به خواطر همین موضوع باشد برای آن اسلایدشو هم اگر خود افزونه رو دارید یکبار دیگه نصبش کنید و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر