رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه دوستان محترم :

آقا من یک تم دارم که لوگوش قشنگ جدا لود می شه اما نمی دونم چطوری بهش لینک بدم که هرکی رو لوگو زد برگرده صفحه اول سایت می شه لطفا راهنماییم کنید .

ممنون .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

دوست عزیز الان لوگو دارای لینک هست؟یعنی کلیک می کنید جایی میره؟اگه آره کجا میره؟ اگر آدرس سایتتون رو بگذارید دوستان بهتر میتونن بهتون کمک کنن.

اگر منظورتون رو دست فهمیده باشم خیلی راحت با یه ادیتور html میتونید به اون لوگو لینک بدید.

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز الان لوگو دارای لینک هست؟یعنی کلیک می کنید جایی میره؟اگه آره کجا میره؟ اگر آدرس سایتتون رو بگذارید دوستان بهتر میتونن بهتون کمک کنن.

اگر منظورتون رو دست فهمیده باشم خیلی راحت با یه ادیتور html میتونید به اون لوگو لینک بدید.

موفق باشید

سلام دوست عزیز . بله دقیقا درست متوجه شدید . راستش لوگو جدا لود میشه اما لینک نداره . در کد HTML کجاش باید برم و لینک بدم ؟ دستورشو بلدم اما در فایل HTML باید رفت دیگه درسته به CSS که ربطی نداره ؟ درست متوجه شدم یا نه ؟

پیشاپیش سپاسگزارم .

لینک به ارسال

دوست عزیز

شما باید همونجایی که کد لود عکس لوگو نوشته شده بری و کد لینک رو اضافه کنی

موفق باشی

لینک به ارسال

سلام مهدی جان :

آقا تو فایل HTML تمپلت تنها در این خط نام لوگو ذکر شده .

حالا من کجای این خط کد اضافه کنم . در ضمن این کد رو باید اضافه کنم دیگه نه ؟

پیشاپیش سپاسگزارم .

لینک به ارسال

دوست عزیز

لینک دادن به عکس در اچ تی ام ال به این صورت است

شما باید جایی که نام عکس هدر نوشته شده که یا در index.php است و یا در template.css شما اسم عکس هدر رو سرچ کن ببین کجا پیداش میکنی

اگه داخل index.php بود که میتونیتغییرات رو بدی اما اگه دخل template.css بود که فکر نکنم بشه توی css به این صورت لینک داد(البته فکر کنم من بلد نیستم )حتما راهی هست

البته میتونی توی محل هدر فعلیت یه موقعیت درست کنیو لوگو رو با ماژول داخلش قرار بدی و اینطوری خیلی راحت میتونی لینک بدی

موفق باشی

لینک به ارسال

مهدی جان :

اینکه می گی تو css نمیشه منم بلد نیستم چون دقیقا می خواستم همین کارو بکنم . الان یه موقعیت دقیقا در قسمت لوگو تعریف شده بنام logo اما عکس لوگو رو میارم کمی ناجور میشه چون کمی میاد پایین تر از جایی که باید اونجا باشه اما تو index.php فقط از اسم اون لوگو یکجا نام برده شده که اونم همون کدی بود که دادم . جای دیگش نیست .

به این کدها نگاه کن در index.php هست :

<?php if($this->countModules('absolute')) { ?>

<?php } ?>

لینک به ارسال

دوست عزیز

اگه در محل لوگو موقعیت داری پس بهترین راه اینه که لوگو رو با ماژول توی همون موقعیت قرار بدی

اگر هم یه کم پایینتر قرار میگیره باید یا لوگو رو کوچیکتر کنی یا اینکه اندازه موقعیت رو کم تر

موفق باشی

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...